איך תבחרו קייטרינג שכולם ידברו עליו גם אחרי האירוע

האוכל הוא הלב של האירוע – הזיכרון שטעמו נשאר לאורך זמן

freepik

בשיתוף מתוקה

אם גם אתם רוצים שהאירוע שלכם יהיה משהו שאנשים זוכרים – בחירת הקייטרינג המתאים ביותר זהו הצעד הראשון.

מה זה בכלל קייטרינג

המונח קייטרינג מתאר שירות בישול וקולינריה מקצועי, שנועד לספק למאחרים ולמארגני אירועים ראש שקט מבחינת הלוגיסטיקה הכרוכה בהכנת האוכל. כיום משתמשים בשירות זה כמעט בכל אירוע שמארגנים – החל מפרידה מעובד ותיק בעבודה ועד אירועים עסקיים ומשפחתיים גדולים.

קייטרינג איכותי יאפשר למארחים ליהנות מהאירוע עצמו בידיעה שהפקידו את האחריות על החוויה הקולינרית בידיים טובות.

חוויה קולינרית עיצובית

קייטרינג ברמה גבוהה לא מספק רק מזון – הוא  מספק חוויה קולינרית רב חושית ועיצובית. הצבעים, הריחות, עיצוב המנות, הטקסטורות והמרקמים מייצרים חווית אירוח מוקפדת, מושקעת ואיכותית. החל בכריכונים מפנקים, מגשי גבינות, פשטידות מגוונות, קישים, סלטים צבעוניים וקינוחים ועד עמדות מתוקים עשירות ומרשימות – הכל נועד לספק חוויה ייחודית ובעלת ערך מוסף.

קייטרינג שמתאים את עצמו לאירוח שלכם

בין אם אתם מאחרים אירוע משפחתי, פגישה עסקית, חגיגת יומולדת או חתונה אינטימית – הקייטרינג המושלם צריך להתאים את עצמו אליכם ולא להיפך. היצע רחב ומגוון ככל הניתן של מנות ייצר את האפשרות להתאמה אופטימלית של הקייטרינג אליכם.

מנות שונות מבחינת סגנון, עיצוב ואיכות מאפשרות התאמה מרבית של התפריט לסוג האירוע שלכם, ומייצרת חוויה קוהרנטית וטובה יותר למשתתפים. בבר מצווה, לדוגמא, נצפה לתפריט שונה מאשר בהרמת כוסית במשרד, הן מבחינת סוג המנות והן מבחינת עיצובן.

סוגים שונים של קייטרינג

ישנם מספר סוגים וסגנונות של קייטרינג שקיימים היום בשוק, ומותאמים באופן ספציפי לאירועים ולקהלים שונים.

סוגים נפוצים של קייטרינג הם:

  • קייטרינג חלבי – מגיש בעיקר מוצרי חלב, מאפים, גבינות וסלטים. מתאים לאירועים קלילים יותר כמו מפגשים משפחתיים, השקות וימי הולדת.
  • קייטרינג בשרי – מתמחה בהכנת מאכלים בשריים, לרוב עם תוספות כמו אורז, תפוחי אדמה וכן הלאה. מתאים לאירועים יותר רשמיים וגדולים כמו חתונות, בר מצוות ואירועים עסקיים בערב.
  • קייטרינג לאירועים פרטיים – מתאים לאירועים קטנים ואינטימיים ולרוב מתמחה בהכנת מנות ספציפיות לבקשת הלקוחות כגון מנות טבעוניות, ללא גלוטן או תפריט קונספטואלי.

לא רק אוכל – חוויה שלמה

קייטרינג מוצלח לא נמדד רק באוכל אלא גם בחוויה הכללית שהוא מספק. האופן בו מוגשות המנות, עיצוב וסגנון הכלים, סידור המנות על השולחן, היחס של הצוות ובעיקר התנהלות לוגיסטית נוחה שבאמת מאפשרת לכם לארח בראש שקט – כל אלה יוצרים יחד אירוע מיוחד שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו.

בשיתוף סוכנות דיגיטל STG

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

 

בשיתוף מתוקה

כדאי להכיר