בשיתוף סושי טיים
את אילן טאבוך ויונתן סימוני, השותפים שמנהלים את מסעדת “סושי טיים”, פגשתי במסעדה הממוקמת בבני ברק עם כשרות של הרב לנדא. הם פתחו עבורי שולחן עם מגוון מנות מדהימות, ובתור חובבת סושי אני יכולה לציין בביטחון כי הטעם, האיכות והניקיון היו יוצאי דופן שבא לי לאכול הכול מחדש.
אחרי שסיימתי עם ה”סושי טיים” שלי ונשנשתי היטב מכל המנות שהוציאו לי, הם פינקו אותי בקינוח מתוק מתוק, צללנו לדבר על מה שמעניין באמת.
“אילן ויונתן, ידוע שעסקי המסעדנות קשים, למה החלטתם לפתוח מסעדת סושי?”
“אני פתחתי את המסעדה בהתחלה כי אני מאוד אוהב סושי.” מספר אילן, “מאז שאני זוכר את עצמי, אני אוכל סושי כמעט כל יום. הייתי שליח חב”ד במשך 12 שנים ואהבתי מאוד את העבודה. חסכתי ורציתי להתפתח. בעקבות האהבה שלי לסושי, החלטתי להתחיל להתעסק בתחום ופתחתי את המסעדה עם אהבה רבה לסושי ורצון שכולם יוכלו לאכול אותו איתי.”
“ישר פתחת את המסעדה?”
“התחלתי לעבוד מהבית בחצי שנה הראשונה, יותר בסטייל של משלוחים, ורק אז פתחתי את העסק בז’בוטינסקי. בקורונה היה מאוד קשה, והעמידו לי קרוואנים מול המסעדה שחסמו לי את האוויר.”, חולק אילן, “במזל, אחרי הקורונה הורידו אותם וגם התברכתי ביונתן שהצטרף אליי כשותף במסעדה. יחד, אנחנו פועלים להפוך את המסעדה למסעדת הסושי הטובה במדינה.”
“יפה מאוד, ומה קרה מאז יצירת השותפות המשותפת?”
“בשנתיים וחצי הראשונות לא פרסמנו בכלל והעסק התנהל באופן אורגני, ומאז ברוך השם המסעדה התחילה להתמלא יום יום מפה לאוזן, וגם הקרבה שלנו של מגדלי ב.ס.ר תורמת לכך. היום, אנחנו שנינו נהנים למלא את המסעדה ולראות את הלקוחות שלנו נהנים מאוכל טעים ובריא, וגם עושים משלוחים ברחבי המרכז. ניתן להזמין דרך אתר המסעדה ורשתות המשלוחים.”
“יונתן, מה מיוחד במסעדה?”
“קודם כל, אנחנו מכינים הכול במקום, ברוך ה’,” מדגיש יונתן, “אפילו את הוואסבי והספייסי. אנחנו קונים את הג’ינג’ר ואת השורש ומבשלים במקום, כי חשוב לנו איכות וטריות יותר מכל דבר אחר. כשטועמים, מרגישים את כל ההרמוניה יוצאת הדופן של הטעמים המקוריים והאיכותיים, ואנשים מאוד אוהבים את זה ורוצים לחזור רק בגלל זה. בנוסף, פתחנו את המסעדה עם כשרות בהשגחה של הרב לנדא. זוהי השגחה ברמה הכי גבוהה שיש, והרבה אנשים מגיעים אלינו במיוחד לאור ההשגחה הזו כי כולם יכולים לאכול ממנה ומתאימה לכל המגזרים.”

.
“וואו, סושיה כשרה למהדרין במרכז זה לא משהו שנתקלים בו כל יום.”
“נכון.”, מחייך אילן, “אנחנו הסושיה היחידה בארץ עם הכשרות של הרב לנדא. חשוב לנו להגיש סושי כשר למהדרין. בנוסף, אנחנו מגישים את רוב מנות הדגים עם דגים אפויים, כמובן שיש גם דגים נאים, ואפילו פס היריון מיוחד שמאפשר גם לנשים בהיריון ליהנות מהסושי הטעים שלנו.”
“מגיעים אלינו במיוחד מכל רחבי הארץ”
מסעדת “סושי טיים” מתגאה בטעמים ובאיכות שהיא מעניקה לכל מנה ומנה במסעדה, והלקוחות מרגישים את זה.
“המסעדה ברוך השם מוכרת שלוש שנים, וכבר אנשים מגיעים וגם חוזרים אלינו מכל רחבי הארץ.” אומר יונתן. “אנשים מאוהבים בטעמים שלנו, לכן הם מגיעים במיוחד כדי לטעום. חוץ מזה, המקום נקי ומאוד מוקפד, וזה חשוב להמון אנשים שמבינים ואוהבים לאכול סושי איכותי.”

.
‘סושי טיים’ ממוקמת בז’בוטינסקי 7, בני ברק, ליד מכון מור באזור מגדלי ב.ס.ר. המסעדה מציעה סושי טעים ובאיכות גבוהה לכל מי שאוהב ומבין בסושי איכותי. המסעדה עצמה יפיפייה, ובקרוב הולכת לעבור ריענון עיצובי על מנת להתאים לטרנדים העיצוביים של היום.
תפריט המסעדה עשיר וכולל מגוון מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, שתייה ואלכוהול. בתפריט הסושי ניתן למצוא סושי סנדוויץ’ במגוון טעמים, רולים של מאקי, פוטומאקי מטוגנים ורולים מיוחדים כמו: דרגון רול, ריינבו רול דניס קלאסי, מקסיקני רול שכולל פלפל חריף ועטוף בסלמן, ואם בא לכם להיות יצירתיים, יש גם רולים בהרכבה עצמית. בין היתר, מבחר הקומבינציות שלהם מפנק ומדהים, ואם תהיתם לגבי מגשי אירוח, הם עושים ובגדול.

.
“יונתן, מה השאיפות שלכם לעתיד?”
“אנחנו רוצים שהמסעדה תתרחב לרשת סניפים, וכמובן שנרצה לשמור על אותה רמת כשרות ואיכות בכל סניף וסניף. נרצה להמשיך לחגוג את האהבה שלנו לסושי עם טעמים טובים ויצירתיות אינסופית.”
מלבד המנות ההיסטריות במסעדת סושי טיים, המסעדה מציעה גם מגשי אירוח, עורכת אירועי חברה ומספקת משלוחים לעסקים ולמשרדים. מסעדת סושי טיים ממוקמת ברחוב ז’בוטינסקי 7, בני ברק.
המסעדה כמובן מציעה משלוחים דרך משלוחה, תן ביס, סיבוס.
לפרטים נוספים והזמנות, לחצו כאן.
***הכתבה נערכה על ידי עדן יצחק Eden-Ink
בשיתוף סושי טיים
