צילום : אסתר ביטון סופר

המרכז להלחמת ריסים ובניית ציפורנים של אסתר ביטון שתלווה אתכן כל הדרך אל היופי

שגרות הטיפוח לאחרונה נמצאת בשיא ועל מנת להדגיש את העיניים וליצור מראה מושלם גם הריסים שלנו צריכות להיראות במיטבן. הכירו את אסתר ביטון המציעה טיפולי שזירת ריסים בשיטה החדשנית המשאירה אתכן הכי טבעיות שיש וכמובן ללא כאבים.

בשיתוף אסתר ביטון סופר

הכירו את המומחית

אסתר ביטון סופר, בת 29 רווקה נכון לעכשיו מקריית שמונה, התחילה את דרכה לפני כשנתיים ממש במהלך תקופת הקורונה כשהלכה ללמוד קורס פרטי אצל אחת מהמאסטריות בתחום שזירת הריסים וזאת בעקבות אהבתה לעולם היופי והטיפוח, כאחת שמאוד מרשימה ומטפחת את עצמה באופן קבוע רצתה אסתר לגרום לנשים אחרות להרגיש שלמות עם עצמן ולתת להן תוספות טבעיות שיבליטו את פניהם – שזירת ריסים בשיטה זו נותנת ללקוחה מראה מרשים חושני וללא צורך במריחת מסקרה על מנת שתבליט את העיניים. אסתר מאמינה שהעיניים הן המראה של הנפש וכאשר הריסים שלנו ארוכות ומודגשות כיף להסתכל בעיניים אחד לשני וזה למעשה מעלה את הביטחון עצמי של האישה.

מהי הייחודיות שלך בתחומך?

מעבר לאהבתה לתחום היופי אסתר מדגישה כי החליטה להתעסק בטרנד חדשני של ריסים שלמעשה לא פוגעות בשורש הטבעי של השיערה, ואפילו מזינות אותה. בעבר ועד היום ישנן המון שוזרות ריסים שמשתמשות בשיטה אגרסיבית וגורמות לשורש הריס להיקרע ובכך מצריך טיפול קבוע של שזירת ריסים מה שאצל אסתר הוא הפוך. השיטה של אסתר היא טבעית, ללא כאבים ועורכת בחצי שעה עד 40 דק’ של טיפול מפנק, נעים שבסיומו תוכלי לראות תוצאה מדהימה שתישאר איתך לבין 3 שבועות עד חודש בשילוב עם טיפול ביתי של 24 שעות לאחר ההלחמה שהוא להימנע משטיפת הפנים ולהימנע ממגע על מנת לקבע את העבודה המקצועית של אסתר.

“כל לקוחה שמגיע לטיפול חוזר מקבלת סט חדש של ריסים, הסט הישן לא ניתן לשימוש חוזר, חשוב לי שהלקוחות שלי יקבלו טיפול חוזר ברמה הכי נקייה שיש וחשוב מאוד שהלקוחות ידעו שלא משתמשים בסטים שכבר היו על הלקוחה במהלך החודש הזה כיוון שידוע לי שיש לא מעט שוזרות ריסים שעושות זאת וחבל לי שהלקוחה תשלם ולא תקבל מה שמגיע לה.

עוד מדגישה אסתר כי על מנת להגיע אליה דרוש קביעת תור מסודר, לעדכן באם ישנן אלרגיות לחומרים מסוימים וכמובן להגיע נקייה ללא איפור.

אסתר מציינת כי חווית הטיפול היא נעימה וכי חשוב לה שכל לקוחה ולקוחה תהיה מרוצה ותקבל את התוצאה המושלמת עבורה. “באתי לתחום הזה במטרה להשקיע בכל אחת, אצלי תקבלי המון יחס, אמפתיה והשקעה”.

צילום: אסתר ביטון סופר

למי הטיפולים מתאימים?

הטיפול מתאים לכל אחת שרוצה להדגיש את קו הריסים שלה ויש לה דלילות בריסים ומעוניינת במראה טבעי, השזירה מתאימה גם למי שכבר יש לה ריסים מלאות אך מידי בוקר היא נדרשת להתאפר על מנת להדגיש אותן היא יכולה להגיע ולקבל טיפול ובכך היא לא צריכה להעביר מסקרה על הריסים זה יכול לחסוך המון זמן בבוקר למי שמתאפרת לעבודה וכמובן אין צורך להסיר איפור ובכך “למשוך” את הריס הטבעי ולגרום לו לנשור.

הסטים מגיעים בצבע שחור בלבד כך שזה מדמה מראה של מריחת מסקרה. מתאים גם לכהות וגם לבהירות עור. חשוב לי להדגיש כי לא כל אחת יכולה לקבל טיפול כזה, מאוד קשה לתת מענה למישהי שאין לה ריסים כלל, כי זה לא ישב לה על העין בצורה מושלמת והיא עלולה להתאכזב מהטיפול. לכן מומלץ מאוד לקבל יעוץ ראשוני אצלי ללא התחייבות על מנת שכל אחת תקבל מענה למראה אותו היא רוצה להשיג.

צילום: אסתר ביטון סופר

טיפולים נוספים שניתן למצוא אצלך?

מעבר להיותה מאסטרית בתחום שזירת ריסים, אצל אסתר ניתן לקבל טיפולים מפנקים של בניית ציפורניים, לק ג’ל ובקרוב מאוד ניתן יהיה לקבל גם טיפולים של עיצוב גבות.

“יש עוד המון תוכניות לעתיד והקליניקה תתרחב” מדגישה אסתר כי מעבר לטיפולים במקום קבלת הקהל שלה היא מדגישה כי בתיאום מראש ניתן לקבוע טיפולים בבית הלקוחה בכל אזורי הארץ וכדאי להתייעץ טלפונית לגבי כמות הלקוחות המרוכזת.

אסתר תדאג להגיע עם הציוד הדרוש, עם מיטת הטיפולים ותגיע עד אליכן לפנק אתכן ולעשות אתכן הכי יפות שיש.

בקרוב מאוד אסתר תדאג לענות לצרכיהן של מי שמעוניינת ללמוד את התחום ותדאג לפנות זמן גם לקורסים אחת על אחת, עד אז ממליצים לכם להנות מטיפולים אצלה בקליניקה בקרית שמונה.

באמצעות השירותים המפנקים שתקבלו אצל אסתר תוכלו להגיע למראה טבעי ומושלם ולכן כדאי  וניתן ליצור עמה קשר

בטלפון: 050-7438428

לדף האינסטגרם: https://www.instagram.com/ester_biton_sofer/

בשיתוף אסתר ביטון סופר