| צילום: יח"צ

הכירו את DARIA: אולם חדש לאירועי בוטיק שמביא את ניחוחות אירופה לארץ

Daria הוא אולם אירועים חדש שנפתח בספטמבר בבת-ים, כשהוא מציע אירועי בוטיק שטרם נראו בארץ. עם אוכל של מסעדת שף, שירות מוקפד, עיצוב מודרני ותאורה חדשנית - Daria מציב רף חדש לתעשיית האירועים בארץ. יצאנו לבדוק (ולטעום כמובן)

בשיתוף Daria

בספטמבר האחרון נפתח בבת-ים אולם אירועים חדש שמצליח לקבוע סטנדרט חדש לאירועי בוטיק שעדיין לא ראינו כמותם במחוזתינו. החלל, בעיצוב אורבני אותנטי, שמאכלס עד כ-350 אורחים (כיאה לאירוע בוטיק), מציע תפריט מרשים ומיוחד, שנותן פייט קולינרי לכל מה שהכרנו עד היום.

האירוע בישראל – האווירה פריז
כבר בכניסה לאולם אפשר לראות את העבודה וההשקעה הרבה שנעשתה במקום. המקום שופץ ועוצב ממש לאחרונה והפרטים הקטנים ניכרים בכל צעד שעשינו במקום.
האולם כולו לבן ומעוצב בסגנון קלאסי אירופאי המאופיין באווירת בוהו-שיק נינוחה ולא מעונבת.
באולם פזורים שולחנות גבוהים ונמוכים, המעניקים אווירה אלגנטית של מסעדה מצד אחד, ושל בר מתוחכם מצד שני. עם בר משקאות פנימי וחיצוני, תאורה ממוחשבת וחדשנית שעולה ויורדת לגובה של שלושה מטרים, אין ספק שמדובר בעיצוב ייחודי שטרם ראינו כמותו, ועל כך מעידים גם האורחים הרבים שעסוקים במהלך האירוע בתיעוד של התאורה המיוחדת.

צילום יח”צ

חוויה של מסעדת שף
התפריט של האירוע נפתח כבר בצורה שונה ומיוחדת, כשבמקום הסלטים שאליהם הורגלנו באירועים, מוגשות מנות ראשונות מיוחדות ומעוררות תיאבון. לאחר המנות הראשונות, מוגשות מנות ביניים ולאחריהן המנות העיקריות. האטרקציה המרכזית והמיוחדת של המקום היא מטבח פתוח ושקוף שנשקף לעיני כל האורחים, והם נהנים לראות את המנות שעושות את דרכן אל השולחן. בסוף הארוחה, מוגש בר קינוחים מפתיע שמורכב לעיניהם של האורחים.
“חשוב לנו להביא סטנדרט אחר של אוכל לאירועים שלנו”, מספר לנו עידן דהן, השף של המקום. “כל יום עבודה אצלנו מתחיל בשיחות טלפון עם דייגים, ביקור בשוק הסיטונאי ובחירת חומרי הגלם הטובים ביותר שאנחנו מוצאים בארץ. המוטו שלנו הוא ‘מהים ומהשדה – היישר לצלחת’. אנחנו רוצים לשמח ככל האפשר את האורחים שלנו, ואוכל טוב הוא אחד מהדברים החשובים ביותר שמשמחים לבב אנוש”.
בנוסף לאירועים, המקום מציע שירותי קייטרינג ואפשר להנות מהמנות והאוכל המוקפד גם באירועים ביתיים.

צילום יח”צ

“אירוע צריך להיות מושלם – וזה מה שאנחנו יודעים לעשות”
הבעלים ומנהל האופרציה של המקום הוא יניב טיזבי, איש אירועים בעל ניסיון של יותר מ-24 שנים בתחום האירועים. טיזבי מבין את המשמעות של ירידה לפרטים הקטנים ומכיר את האספקטים החשובים ביותר שיכולים להפוך כל אירוע למושלם. “השירות אצלנו הוא משהו שאנחנו לא מתפשרים עליו” הוא מספר. “המלצרים שלנו עוברים הכשרה מקצועית מיוחדת מטעמנו והם בקיאים בכל סוגי המנות ובכל המרכיבים שלהן. חשוב לי מאוד באופן אישי, שתודעת השירות שלנו תהיה מהגבוהות ביותר”.
ומה לגבי השאר? אל חשש.
“האירוע של הלקוחות שלנו הוא היום המשמעותי ביותר בחייהם, ובדיוק כך אנחנו מתייחסים אליו, כל פרט ופרט נלקח בחשבון והכל נעשה בצורה המקצועית ביותר”, הוא מספר. “הכוח שלי ומה שמאתגר ומחזיק אותי בתחום הזה, זה לראות את האנשים מאושרים ומדברים על האוכל והשירות, זה הדבר שהכי מספק אותי בסוף כל יום עבודה”.
לטיזבי חשוב היה להביא ל-Daria סטנדרט אחר של אוכל: “Daria הוקם למעשה, מהעובדה שאני יושב בעצמי הרבה במסעדות יוקרה ובמסעדות שף, וחשבתי לעצמי ‘למה באירועים אנחנו לא מצליחים להביא אוכל כל כך טוב?’, וזה מה שהחלטתי לעשות – להביא אוכל שף ברמה הכי גבוהה לאירועים שלי. אולמות אירועים יכולים להיות ברמה אחרת ולדעתי כל אירוע צריך להיות מושלם – וזה מה שאנחנו יודעים לעשות. האורחים שלנו מגיעים לאירוע, אבל למעשה החוויה שלהם היא חוויה של מסעדת שף”.

Daria הוא בית לכל סוגי האירועים – מבריתות, לחתונות, לימי הולדת או בר מצוות. האירועים נעים בין 50 ל-350 אורחים.
עוד תמונות ופרטים ניתן למצוא באתר הבית.

אתר אינטרנט

פייסבוק

בשיתוף Daria