"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משגרים ומפקדות: צה"ל תקף בדרום לבנון "בתגובה לפגיעות בכוחותינו"

פעילות צה"ל במרחב הביטחוני נמשכת: חיל האוויר תקף שלוש מפקדות של חיזבאללה בנבטיה ומייפדון שבדרום לבנון, ובנוסף כוחות היחידה הרב-מימדית השמידו משגר שהיווה סיכון על הכוחות • אמש הושמד "מבצר הכטב"מים" של חיזבאללה

,עודכן
0השמעה
תקיפה של מפקדת חיזבאללה בדרום לבנון. צילום: דובר צה"ל

במקביל לחתימה על הסכם המסגרת בין ישראל לבנון, צה"ל ממשיך לפעול במרחב הביטחוני בדרום ארץ הארזים.

אמש (ראשון) הושמד תוואי תת-קרקעי גדול של חיזבאללה בסמוך לכפר מג'דל זון, שם אוחסן "מבצר כטב"מים" של ארגון הטרור. כמו כן, דובר צה"ל הודיע כי אמש הותקפו שלוש מפקדות של חיזבאללה במרחבים נבטיה ומייפדון.

צה"ל תקף שלוש מפקדות של חיזבאללה בדרום לבנון // דובר צה"ל

לפי דובר צה"ל, "התקיפות בוצעו בתגובה להמשך הפגיעה בכוחותינו הפועלים במרחב הביטחוני על ידי ארגון הטרור חיזבאללה. צה"ל ימשיך לפעול להסרת כל איום על כוחותיו ולא יאפשר לארגון הטרור חיזבאללה לפגוע באזרחי מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר