"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גל הירש: "אני מתמודד עם סרטן; נמצא בידיים טובות"

מפקד אוגדת הגליל לשעבר אישר בפוסט בפייסבוק את דבר מחלתו • הירש, שהיה מועמד בעבר לתפקיד המפכ"ל, כתב: "אתפלל לרפואה שלמה ואתגבר גם בחזית הזו"

,עודכן
0השמעה
תא"ל במיל' גל הירש, צילום: דודו גרינשפן

תת אלוף במילואים, גל הירש, אישר היום (חמישי) כי הוא חולה במחלת הסרטן.שלשום נחשף בהפגנת הימיןבכיכר הבימה כי הירש, שהיה מפקדת אוגדת הגליל ומועמד בעבר לתפקיד המפכ"ל, חולה במחלה קשה.

"אכן, בעת האחרונה אני מתמודד עם סרטן", כתב הירש בחשבון הפייסבוק שלו. "אני מטופל היטב ובידיים טובות. אחרי הכל המשא כבד, אנחנו נפש, בשר ודם, אנשים הם שבירים, גם אם חזקים. תודה רבה לכולם, על האהבה, החום והדאגה. אתפלל לרפואה שלמה ואתגבר גם בחזית הזו".

מאז ההודעה על מחלתו, אישי ציבור רבים קראו להתפלל לרפואתו. ח"כ ניר ברקת (הליכוד) כתב בחשבון הטוויטר שלו: "תת-אלוף במיל׳ גל הירש, מפקד גדול וחבר יקר שלי חלה במחלה קשה. התפללו איתי לרפואתו השלמה והמהירה יחד עם כל חולי עמו ישראל".

איוב קרא, שר התקשורת לשעבר, אמר: "אני מתפלל ומאחל לחברי חבר הליכוד תא"ל גל הירש. רפואה שלמה והחלמה מהירה. גל, נלחמת וסיכנת את חייך למען בטחונה וקיומה של מדינת ישראל, עם ישראל מתפלל לרפואתך בעז"ה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר