"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
המשפחה השכולה בה המנהג הידוע בראש השנה מקבל משמעות אחרת לגמרי
נועם ברזילי ז"ל, לוחם יחידת אגוז שנפל לפני כשנה בקרב בלבנון אהב תפוחים ירוקים יותר מכל דבר אחר • "אצלנו בבית זה היה טקס", מספר אביו • לקראת החג יצאה לאור מהדורה ייחודית - "התפוחים של ברזי" - במיתוג שמוקדש לזכרו
נועם ברזילי ז"ל. תפוחים ירוקים הונחו על קברו. צילום: באדיבות המשפחה

המשפחה השכולה בה המנהג הידוע בראש השנה מקבל משמעות אחרת לגמרי

נועם ברזילי ז"ל, לוחם יחידת אגוז שנפל לפני כשנה בקרב בלבנון אהב תפוחים ירוקים יותר מכל דבר אחר • "אצלנו בבית זה היה טקס", מספר אביו • לקראת החג יצאה לאור מהדורה ייחודית - "התפוחים של ברזי" - במיתוג שמוקדש לזכרו

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בשבוע הבא נשב כולנו סביב שולחן החג, נטבול תפוח בדבש ונאמר שנה טובה ומתוקה. בבית אחד, בית משפחת ברזילי, המנהג האזה קיבל משמעות אחרת לגמרי.

התפוחים של ברזי - לזכרו של הלוחם נועם ברזילי ז"ל // באדיבות המשפחה

נועם ברזילי ז"ל, לוחם יחידת אגוז שנפל לפני כשנה בקרב בלבנון, אהב תפוחים ירוקים יותר מכל דבר אחר. "אצלנו בבית זה היה טקס", מספר אביו, אמיר. "בכל יום ראשון שחזר לבסיס, היינו מוצאים ליד מיטתו גוויות קטנות של תפוחים, ועל הקיר - המדבקות האדומות שהשאיר לנו".

האהבה הזו החלה בילדות. בזמן שילדים אחרים בחרו בממתקים, נועם תמיד בחר בתפוחים ירוקים. לכבודו ולזכרו, יזמו הוריו מיזם מיוחד יחד עם "פרי בראשית". לקראת החג יצאה לאור מהדורה ייחודית - "התפוחים של ברזי" - במיתוג שמוקדש כולו לנועם.

המשפחה מבקשת שכולנו נזכור את נועם, את חיוכו, את אהבתו לחבריו ולארץ ישראל. בראש השנה הזה, כשנטבול תפוח בדבש, נעשה זאת עם תפוחי ברזי - ונהפוך את זכרו לחלק מהאיחול שלנו לשנה מתוקה וטובה.

נועם ברזילי ז"ל. אהב תפוחים ירוקים יותר מכל דבר אחר,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו