"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אתם הבאים בתור": כך תומכי חמאס מצרים הטרידו משפחה שכולה בהודעות

סמל עמרי כהן בן ה-19, נפל בקרבות בצפון רצועת עזה • אימו איריס, סיפרה ל"ישראל היום" כי מספר טלפון מצרי צלצל אליהם באמצע הלילה ללא הפסקה • בין הודעותיהם: "כמו שהרגנו את הבן שלך נהרוג גם אותך" • הוריו ושבעת אחיו פתחו קמפיין להנצחת עמרי - בניית מגדלור כדימוי לאור שהפיץ בחייו

,עודכן
0השמעה
סרן עמרי כהן, נפל בג'באליה. צילום: דובר צה"ל

שבועיים חלפו מאז משפחת כהן קברו את בנם, סמל עמרי כהן בן ה-19, שנפל בקרבות בצפון רצועת עזה. הלילה (בין חמישי לשישי) נאלצה המשפחה להתמודד עם אירוע מזעזע נוסף. אימו של עמרי, איריס, סיפרה ל"ישראל היום" כי מספר טלפון מצרי צלצל אליהם באמצע הלילה ללא הפסקה.

"אתם הבאים בתור": הטרידו משפחה שכולה, שבועיים לאחר מות בנם - סרן עמרי כהן הי"ד,צילום: באדיבות המשפחה

"בשלוש בבוקר צלצלו ממספר אחד כמה פעמים", היא מספרת. "כשעניתי הבנתי שזה לא קשור והם דיברו בערבית - אז ניתקתי. אחר כך ראיתי את ההודעות שלהם, חסמתי אותם ולמחרת התלוננתי במוקד".

ההורים השכולים, שטרם הספיקו להתמודד עם הכאב הנורא מאז לכתו של בנם, נאלצו להתמודד עם רדיפה בלתי מוסברת של כמה מטרידים שכתבו להם הודעות טורדניות ומאיימות.

"כמו שהרגנו את כנך נהרוג גם אותך": 'תומכי חמאס ממצרים' מטרידים את המשפחה שכולה,צילום: באדיבות המשפחה

"כמו שהרגנו את הבן שלך נהרוג גם אותך, או משהו בסגנון הזה. אבל הם לא יכולים להתגבר עלינו. בשבועיים האחרונים אנחנו באמת מנסים לשרוד, שורדים" מספרת האם.

במהלך השבעה היו הרבה מאוד אנשים שבאו וביקרו, נתנו ועשו למעננו. באמת ללא הפסקה וזה נתן לנו את הכוחות. ואחרי שמגיעות הודעות כאלה זה באמת עובר לידי מצד אחד כי הצער כבר יש לנו וזה כבר לא מכאיב לי יותר. מצד שני יש עדיין ממה לחשוש".

לווייתו של סמל עמרי כהן ז"ל לפני כשבועיים באשדוד,צילום: לירון מולדובן

"אמא, העיקר שכולם יהיו שמחים"

לעמרי היו שבעה אחים ואחיות. הוריו השכולים, בעזרת משפחתם הגדולה וחברים, בורחים להיאחז בתקווה - ופתחו קמפיין גיוס כספים להנצחתו של בנם, עמרי כהן הי"ד - קמפיין במטרה לבנות מגדלור - אנדרטת הנצחה. בעמוד הקמפיין הם כתבו את המסר המרגש: "עמרי כהן הי"ד, לוחם אמיץ וחבר יקר, נפל במלחמה. אנו רוצים להנציח את זכרו בבניית מצפה זיכרון שיאפשר לכולנו לעצור, לזכור ולהתחבר לנופים כ"כ אהב. הקמת המצפה כרוכה בהוצאות רבות וכאן כולנו, נכנסים לתמונה. המצפה יהיה מקום שיפיץ אור ושמחה ממש כמו שעמרי הפיץ בחייו. עם ישראל - אנחנו צריכים אתכם! בואו נוסיף אור. את האור של עמרי".

לקמפיין גיוס ההמונים לבניית מגדלור, אנדרטת הנצחה לעמרי כהן

"מנציחים את עמרי": גיוס המונים לבניית אנדרטת מגדלור לזכרו של סמל עמרי כהן הי"ד,צילום: ללא
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר