חדשות טובות: מבוגר הסובל מדמנציה הוחזר לחיק משפחתו

שמרית בלוקי ודקלה בונן דבוש // צילום: פורום חולון - הבית של חולון

חזרה למשפחה
השבוע בחצות הלילה, בחולון, שמרית בלוקי ודקלה בונן דבוש, תושבות העיר, נתקלו סמוך לביתן באדם שנראה תמהוני. מתוך ערנות ואזרחות טובה, הן דיווחו למשטרה, והמתינו במקום תוך השגחה על האיש עד להגעת השוטרים. ערנות זו הובילה לכך, שאדם מבוגר הסובל מדמנציה, שהוגדר כנעדר, הוחזר לחיק משפחתו.

אדר כהן במחלקת הילדים // צילום: שמעון בן שמעון,

לשמח ולחלק
לאחר תאונה קשה שעברה במקסיקו, שבעקבותיה נאלצו לקטוע את ידה, וכשהיא בעצמה מאושפזת בבית החולים תל השומר, מעצבת האופנה אדר כהן (24) מצאה את הזמן להתנדב, לשמח ולחלק מתנות לילדים המאושפזים במחלקת הילדים. אדר עשתה זאת עם שמעון בן שמעון, מגמ"ח חסדי מאור, שם התנדבה עוד לפני התאונה.

גיבור על־קולי. ד"ר שלומי וקנין,

שומע את הילדים
ד"ר שלומי וקנין, רופא ילדים בביה"ח אסותא אשדוד, נולד עם לקות שמיעה. זה לא מנע ממנו להפוך לרופא ילדים, תוך הסתמכות על קריאת שפתיים. אז הגיעה הקורונה ועימה המסיכות. שלומי החליט לעבור ניתוח שהצליח ואיכות השמיעה השתפרה פלאים. הוא ממשיך לעבור במחלקת הילדים ואין לו עוד צורך בקריאת שפתיים או בעזרים חיצוניים.

לעוד חדשות טובות
היכנסו לעמוד החדשות הטובות בפייסבוק
ול־Good_News_Happens באינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר