"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
סטיב קארל :"שאפתי לתפקידים ולשכר, לא יותר"
העובדה שסטיב קארל לא קיבל את פרס האמי נחשבת אחת המבוכות הגדולות של הוליווד • עם תפקיד איקוני נוסף בדמותו של פסיכולוג יהודי המטפל ברוצח סדרתי, זה עשוי להשתנות • ראיון
סטיב קארל| צילום: AP
ביום שישי ב"שישבת"

סטיב קארל :"שאפתי לתפקידים ולשכר, לא יותר"

העובדה שסטיב קארל לא קיבל את פרס האמי נחשבת אחת המבוכות הגדולות של הוליווד • עם תפקיד איקוני נוסף בדמותו של פסיכולוג יהודי המטפל ברוצח סדרתי, זה עשוי להשתנות • ראיון

,עודכן
0השמעה

השחקן המהולל סטיב קארל היה מועמד לפרסי אמי רבים, אך מעולם לא זכה בפרס הנכסף של עולם הטלוויזיה. זאת - בניגוד גמור להערכה העצומה כלפיו, בהוליווד ובכל העולם, על תפקידו האיקוני כמייקל סקוט בגרסה האמריקנית של הסדרה הקומית "המשרד".

"בסך הכל קיוויתי להיות שחקן עובד שמקבל תפקידים. לא ציפיתי שאערוך ראיונות ומסיבות עיתונאים ושאסע לפסטיבלים", מצטנע השחקן בשיחה עם כתבנו בלוס אנג'לס. "יש לי רגשות מעורבים לגבי פרסים. התשוקה שלי למקצוע מעולם לא היתה במטרה לזכות בפרסים, זה מעולם לא היה המניע שלי. אבל כשהייתי מועמד לאמי, לגלובוס הזהב וגם לאוסקר - זה כיף גדול, אין מה לומר. לא הייתי צעיר חולמני שמשרבט את החתימה שלו ומתאמן שיום אחד יעניק אותה למעריצים. מבחינתי, עבודה ושכר היו מספיק בחיים. ואם אצליח להתחתן, להקים בית ומשפחה ולשלוח את הילדים לקולג' - לא יהיה מאושר ממני.

סטיב קארל ב"המטופל",צילום: באדיבות דיסני ישראל

כעת קארל, שגם מככב ב"תוכנית הבוקר" לצד ג'ניפר אניסטון, חוזר למסך הקטן במיני־סדרה חדשה ומדוברת בשם "המטופל", המשודרת בשירות הסטרימינג דיסני+, עם קונצנזוס שהבשילה השעה להעניק לקארל את האמי בטקס הבא על תפקידו.

הראיון המלא ביום שישי במגזין "שישבת" של "ישראל היום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו