"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סמוטריץ' על הפרסום ב"ישראל היום": "לא אתן יד לממשלה שתלויה בתומכי טרור"

בציוץ שיו"ר מפלגת הציונות הדתית פרסם בטוויטר שלו, הוא הגיב לכך שבליכוד מתכוונים להפעיל עליו לחצים כדי שיתמוך ברע"מ • ח"כ סמוטריץ': "אם בליכוד ייכשלו במלאכת הרכבת ממשלה לאומית, זה בגלל שנתניהו מבזבז את הימים היקרים שהמנדט אצלו בכיוונים מסוכנים"

,עודכן
ח"כ סמוטריץ', בכנסת, לפני כשבועיים // צילום: אורן בן חקון // ח"כ סמוטריץ', בכנסת, לפני כשבועיים

בתגובה לפרסום ב"ישראל היום"לפיו בליכוד יפעילו לחצים על ח"כ בצלאל סמוטריץ', כדי שיסכים להישען על תמיכה מבחוץ של רע"מ לטובת הקמת ממשלה, אמריו"ר הציונות הדתיתכי "לא אתן את ידי להתאבדות של הימין ומדינת ישראל בהקמת ממשלה מופקרת, מתוך ראייה קצרת טווח שתהיה תלויה בתומכי טרור אנטי-ציוניים ותהפוך את כולנו לבני ערובה שלהם".

בציון שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, הוסיף סמוטריץ': "אם הליכוד ייכשל במלאכת הרכבת ממשלה לאומית, זה יהיה בגלל שהוא (ראש הממשלה בנימין נתניהו, י.ש.) מבזבז את הימים היקרים שהמנדט אצלו בכיוונים מסוכנים וחסרי סיכוי".

אם הליכוד יכשל במלאכת הרכבת ממשלה לאומית זה יהיה בגלל שהוא מבזבז את הימים היקרים שהמנדט אצלו בכיוונים מסוכנים וחסרי סיכוי. לא אתן את ידי להתאבדות של הימין ומדינת ישראל בהקמת ממשלה מופקרת, מתוך ראיה קצרת טווח, שתהיה תלויה בתומכי טרור אנטי ציוניים ותהפוך את כולנו לבני ערובה שלהם.pic.twitter.com/DVA05ttN5m

— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm)April 16, 2021

בימים האחרונים העבירו אנשירע"מלליכוד את הרעיונות המרכזיים שאותם הם רוצים לקדם בשיתוף פעולה אפשרי. לדברי אנשי הליכוד, לא רק שלסמוטריץ' אין מה להתנגד לשותפות הזאת, אלא אפילו כדאי לו לתמוך בה, כיוון שמדובר בדרישות שאפילו יכולות לשרת את האידיאולוגיה שלו.

ברע"מ לא מזכירים את שני תפוחי האדמה הלוהטים - ביטול/שינוי חוק הלאום וחוק קמיניץ (חוק חשוב למגזר הערבי, העוסק באכיפה והגברת העיצומים שאפשר להטיל על עברייני תכנון ובנייה, י.ש.), אלא מתמקדים בעיקר בדרישות תקציביות שיסייעו לאזרחים הערבים.

גורמים בליכוד אומרים כי מדובר בדרישות "סבירות, הגיוניות, נכונות, טובות למגזר הערבי וטובות לציבור הישראלי". לדבריהם "לא מדובר בדברים שסמוטריץ' צריך להתנגד להם, למרות העמדות הרדיקליות שלו. הם בסך הכל מבקשים תקציב שינוהל על ידם לטובת המגזר הערבי, בעיקר לשיפור תשתיות, לחינוך ולמלחמה בפשיעה". בנוסף, ברע"מ מבקשים גם להכשיר יישובים ערביים גדולים בנגב ולאפשר עתודות בנייה גדולות ביישובים ערביים.

אמש, בתגובה לרקטה ששוגרה מרצועת עזה לישראל, יו"ר הציונות הדתית צייץ בטוויטר כי "אתם באמת רוצים שמדינת ישראל תהיה בת ערובה של התנועה האיסלמית וממשלתה תהיה תלויה בה כדי להגיב לירי חמאס (התנועה האיסלמית של עזה) מעזה?!".

אתם באמת רוצים שמדינת ישראל תהיה בת ערובה של התנועה האיסלמית וממשלתה תהיה תלויה בה כדי להגיב לירי חמאס (התנועה האסלמית של עזה) מעזה?!

— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm)April 15, 2021

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר