"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרא: "לא אנוח עד שתחבקי את בנך"

פרשת מנגיסטו שמוחזק בשבי החמאס: המשפחה החליטה להקים מטה הומניטרי לשחרורו בראשות ח"כ איוב קרא ויואל מרשק

,עודכן
המשפחה החליטה להקים מטה לשחרור מנגיסטו משבי החמאס // צילום: ירון עולמי // המשפחה החליטה להקים מטה לשחרור מנגיסטו משבי החמאס // צילום: ירון עולמי

בשל מצבו הנפשי והבריאותי של אברה (אברהם) מנגיסטו, המוחזק בידי חמאס בעזה, החליטה משפחתו להקים מטה הומניטרי לשיחרורו בראשות סגן השר לשיתוף פעולה אזורי איוב קרא ויואל מרשק מהתנועה הקיבוצית שיפעלו יחדיו.

ירון עולמי

בפגישה שהתקיימה היום (חמישי) בבית משפחת מנגיסטו באשקלון בהשתתפות המשפחה, סגן השר קרא ונציגי התנועה הקיבוצית, אמר קרא:"כשם שהחזרתי לישראל עצורים רבים שהואשמו בריגול והעליתי יהודים ממדינות אויב לא אנוח ולא אשקוט עד שתחבקי את בנך, כמו שעשינו עם אמו של גלעד שליט, עזאם עזאם, עודה טראבין ועוד".

ח"כ איוב קרא לאמו של מנגיסטו: "לא אנוח ולא אשקוט עד שתחבקי את בנך" // צילום: ירון עולמי

קרא הוסיף שהוא מתכוון לערב גורמים בינלאומיים שיעזרו בשחרורו מטעמים הומניטאריים לרבות אתיופיה, טורקיה, קטאר ועוד.

משפחתו של מנגיסטו, המוחזק בידי חמאס קרוב לשנה, הפגינה בשנה שעברה יחד עם פעילים חברתיים מול משפחותיהם של אסירים פלשתינים שביקרו את יקיריהם בכלא הדרים בשרון. הפעילים ביקשו ממשפחות האסירים להעביר לחמאס דרישה לשחרר את אברה באופן מיידי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"מה שקורה כרגע זו יריית הפתיחה שלנו למאבק ארוך שאנחנו לא יודעים מתי ואיך יסתיים. באנו לכאן כדי לתת למשפחות להבין שהם יכולים לבקר אותם מתי שהם רוצים. כלואי החמאס מקבלים סיוע הומניטרי", קראה אז אחת המפגינות.

המפגינים הדגישו כי לתוך עזה נכנסות "משאיות עם סיוע מכל העולם, בזמן שאנחנו לא מקבלים מידע על אברה. כעת הגיע הזמן להסיר הכפפות ולהוציא את אברה החוצה ולהחזירו לאלתר הביתה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר