"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הכי סטייל שיש: יריד About Us חוזר במהדורה מיוחדת
42 חנויות של מעצבים ולראשונה גם מוצרי טיפוח ואיפור מהשורה הראשונה ביריד נוטף השיק של קרין לאופר-דיין שיתקיים בסופ"ש הקרוב ביפו • הנה מה שמחכה לכן
STUDIO GALLER. צילום: איה בוזגלו

הכי סטייל שיש: יריד About Us חוזר במהדורה מיוחדת

42 חנויות של מעצבים ולראשונה גם מוצרי טיפוח ואיפור מהשורה הראשונה ביריד נוטף השיק של קרין לאופר-דיין שיתקיים בסופ"ש הקרוב ביפו • הנה מה שמחכה לכן

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי שנדחה בשל המלחמה עם איראן, היריד הכי שיק About Us של היזמית קרין לאופר-דיין, יתקיים בסופ"ש הקרוב (19-21/7) בפעם ה-14, והפעם עם שתי הפתעות גדולות: שורה של מעצבות צעירות ומבטיחות שמצטרפות לראשונה, ושיתוף מיוחד עם ענקית הקוסמטיקה BEAUTY&CO שמביאה מותגי יוקרה שטרם נחתו בישראל.

היריד יכלול 42 חנויות ומותגים שונים כאשר באופנה אפשר יהיה למצוא לראשונה את המעצבת KIANNE (קיאן פרנקפורט), השותפות למותג ALEF ALEF, סטודיו גלר, פריטי וינטג' של POZ, הנעליים של NOON, המותג OM ME עם פריטי אקטיב, מותג ההלבשה התחתונה HADAS MOR, מותגי בגדי הים 358 studio ו-OCEANHOLIC, המותג RANGOLI עם טקסטיל לבית ועוד רבים וטובים.

פריטי אקטיב של המותג om me,צילום: בר שריר

אוברול כתף אחת של המותג ALEF ALEF / צילום: יריב פיין

מהפכת הביוטי - כזה עוד לא היה

הפעם, יריד ABOUT US מביא משהו חדש לחלוטין: שיתוף פעולה מיוחד עם חברת BEAUTY&CO, יבואנית הקוסמטיקה המובילה, שמביאה לראשונה מותגי יוקרה לבאות היריד.

מוצרי האיפור של DOLCE & GABBANA,צילום: יח"צ

בין המותגים המרגשים: AUGUSTINUS BADER - מותג הטיפוח היוקרתי שהפך לסנסציה עולמית, SISLEY PARIS - מותג הטיפוח והאיפור הנחשק, איפור של בית האופנה האיטלקי DOLCE&GABBANA, מוצרי טיפוח של המותג הצרפתי LANCASTER, בשמי נישה מיוחדים ועוד הרבה הפתעות.

יריד המעצבים About Us, בית המכולות, נמל יפו, 17-19/7. שעות פתיחה: חמישי 21:30-13:00, שישי 16:00-9:00, שבת 18:00-10:00.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו