"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגד ים עם מחטב ומשהו קטן לתרומה: 5 פריטים לפתוח איתם את הסופ"ש

שעון הקיץ מביא איתו את השמש ומאפשר לנו להשיל את השכבות ולהתכונן לעונת הרחצה • כדי לרומם את מצב הרוח אספנו לכם חמישה פריטים נעימים שיעשו לכם את סוף השבוע

,עודכן
0השמעה
קולקציית בגדי הים של JACK KUBA. צילום: יח"צ

עונת הים והבריכה מעבר לפינה וזה הזמן להתכונן עם בגד ים בהישג יד. המותג JACK KUBA משיק את קולקציית בגדי הים לנשים לקיץ 2024. מצאנו בגד ים עם מחטב פנימי בפרינט מנומר וטרנדי. החזייה המובנית בתוך בגד הים מעניקה תמיכה מקסימלית ומחזיקה את כל מה שצריך במקום. מגיע עד מידה נדיבה של 56. מחיר: 1,273 שקלים.

JACK KUBA בגד ים מחטב, מחיר: 1,273 / יח"צ

ואם כבר להתחטב, מותג בגדי הספורט הישראלי Panta Rei משיק קולקציה החדשה עם טכנולוגיית בד המאגמה המהפכנית, מעניקה תמיכה מלאה ועוטפת את הגוף באפקט מפסל, בגזרה נמוכה ועדכנית. בקולקציה טייץ וחזיות ספורט בשלושה גוונים: אדום, תכלת ושחור, המתאימים לכל סוגי האימונים. מחיר: טייץ 279.90 שקלים, חזיית ספורט 179.90 שקלים.

Panta Rei / צילום: אור דנון

השמש שבחוץ מאפשרת לנו סוף סוף לאוורר את כפות הרגליים עם סנדלים. השילוב של הצבע הלבן החגיגי אל מול סוליית עץ על עקב מזכיר לנו ימים של חופשה. החל מ-179 שקלים ברשת scoop.

כפכפים עם סוליה מעץ, רשת סקופ, החל מ-179.90 שקלים / צילום: סטודיו פרנקו

אין כמו לפתוח את הסופ"ש בפיג'מה אביבית ומפנקת. באינטימה מצאנו פיג'מה מבד ריב בשני חלקים, מכנסיים ארוכים ורחבים וחולצה קצרה מאווררת בצבע לילך רומנטי. מחיר: 199 שקלים, ויש גם הנחה בחנויות הרשת, כל הקולקציה החדשה ללא מע"מ.

סט פיג'מה ריב, אינטימה ,צילום: דודי חסון

ומשהו אחד טוב. התקופה האחרונה לא מפסיקה להוכיח לנו כמה משמעות יש לרוח הישראלית ולאחדות שבתוכנו. ברשת מקס סטוק משיקים צמיד תרומה ייחודי עשוי מרצועה דמוית עור שאת מרכזה מעט מגן דוד קטן בצבעי כסף או זהב ובשמונה צבעים שונים: כחול כהה, חום, שחור, צהוב, אבן, בורגנדי, כחול טורקיז ואדום. מחיר: 5.90 שקלים. כל הרווחים יועברו לעמותת "הבית לחיילים בודדים".

להשיג ברשת מקס סטוק. מחיר: 5.90 שקלים / צילום: רמי זרנגר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר