ננסי ברנדס, המוזיקאי והבדרן ששרד בעבר הדבקה בחיידק טורף, לא מתכוון להתנצל על פער הגילים בזוגיות שלו. "יש לי בת זוג שהיא יותר צעירה ממני על גבול הפדופיליה, היא בת 52", אמר בצחוק בפרק החדש של "שירת הגיל", הפודקאסט של שרה פרי ועו"ד שירי וייס ביוטיוב. "אני לא מרגיש את הגיל שלי, לא מרגיש בן 75. לפי הראש שלכם אני צריך לצאת עם אישה בת 70? קשה לי".
לדבריו, דווקא הוא זה שמוביל את הקצב בזוגיות. "אני מרגיש בין 50 ל-60 ומחפש בת זוג שתעמוד בקצב. הבת זוג שלי לא עומדת בקצב שלי, אני הרבה יותר היפראקטיבי ממנה". ברנדס גם הודה שהבדידות היא לא אופציה מבחינתו: "אני לא יכול להיות לבד. אני חייב לקום בבוקר ולחזר. אני גרוש משהו כמו 11 שנה, אני לא בטוח שהייתי שבועיים בכל התקופה הזאת לבד".
"אנחנו לא קוסמים"
לפני כעשור עבר ברנדס את המשבר הבריאותי הקשה בחייו, אחרי שנדבק בחיידק טורף ואושפז לתקופה ארוכה. "הפרופסור אמר לגרושתי: 'גברת ברנדס, אנחנו לא קוסמים, עשינו את המקסימום'", סיפר. "משפט שני, אחרי שהתחלתי קצת להתאושש: 'תתכונני לקבל הביתה בעל על כיסא גלגלים, משותק עם קושי דיבור'".
ברנדס סיפר שבספר שלו כתב שפגש את מלאך המוות חמש פעמים בחייו. באחת הפעמים הוא נרדם על ההגה ליד תהום ונעצר בעץ. החיידק הטורף היה הפעם החמישית.
"בא חיידק שלא הרג אותי, הרג את הנישואים שלי"
אבל ההחלמה הביאה איתה משבר אחר, שעליו כבר דיבר בעבר. "היינו 20 שנה הזוג הכי מאושר על פני האדמה, ומהגן עדן הזה פתאום פח, גירושים", סיפר. "בא חיידק שלא הרג אותי, הרג את הנישואים שלי".
לדבריו, פער הגילים בינו לבין אשתו היה גורם מרכזי. "היא פתאום רואה פגר שאין לה מה לעשות איתו, אז היא הורידה את השאלטר בבת אחת. זהו, החליטה להתגרש. נפגעתי מאוד מאוד מאוד".
הבדידות לא נמשכה זמן רב. "שבוע אחרי שאשתי עזבה את הבית, אני כבר בזוגיות, והיא הצילה אותי", סיפר. "אמרתי לה: 'את לא מבינה איזה מקום יש בליבי, את הצלת אותי'".

