סופי מחתונמי מפנקת את העוקבים בתמונות שלא ראו אור עד היום. סופי דניאל בנג'מין, מהעונה השמינית של “חתונה ממבט ראשון”, העלתה לאינסטגרם סדרת תמונות עם דור עוז כהן מהתקופה שאחרי הצילומים, וגם הסבירה למה הן חיכו: "תמונות שרציתי לשתף מזמן, אבל נכנס לנו לחיים משהו קצת יותר חשוב".
View this post on Instagram
''לפחות עד שגילינו''
לאורך כל העונה סופי ודור שמרו את הקשר הרחק מהעין, עד שהגיעה הבשורה הגדולה: הם הופכים להורים. עכשיו, כשהסוד כבר מאחוריהם, סופי חוזרת אחורה ומשתפת את הרגעים שלהם יחד. "התקופה הזו עוד לפני ההריון", כתבה, והוסיפה בקריצה: "או לפחות לפני שגילינו".
בתמונות רואים חתונה של חברים, הופעה של רביד פלוטניק, בילוי בים ויום אחד בתל אביב, שסיפק את הרגע המשעשע ביותר. דור, שגדל בקריית חיים, התנהג בעיר כמו תייר לכל דבר. "היה פעם ראשונה בשוק, רוטשילד והסביבה", צחקה סופי. מסתבר שגם בזוגיות שמתחילה בחתונה עם זר, תמיד יש עוד משהו לגלות.

