עדן הראל הגנה על בעלה עודד מנשה: "זה לא אשמתו"

מגישת הטלוויזיה תיעדה את בן זוגה על הספה בסלון, ברגע שבו שמיכה מקופלת חיכתה לו במרחק כמה צעדים בלבד • והפתרון שבחר הפך את הסרטון לשיעור בעצלנות ביתית

עדן הראל ובעלה עודד מנשה. היא מעדיפה טבע , אינסטגרם
עדן הראל ועודד מנשה, זה לא אשמתו | צילום: אינסטגרם

עדן הראל חשפה ברשתות החברתיות את הרגלי המנוחה של בעלה, עודד מנשה, בסרטון קצר מהסלון הביתי. בתיעוד נראה מנשה שוכב על הספה ומחפש במה להתכסות, ובמקום לקום ולקחת שמיכה שחיכתה לו בצד השני של החדר, בחר בפתרון הקל ביותר.

זה לא הסרטון הראשון שבו הראל מצחיקה את העוקבים על חשבון בעלה. רק לאחרונה טענה בתיעוד אחר שעודד לא סומך עליה, והפעם המצלמה הופנתה אל הספה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by עדן הראל מנשה (@edenharelmenashe)

"כמה עצלן בעלך?"

הסרטון עלה תחת הכיתוב “'כמה עצלן בעלך?' בעלי:”, ומציג את התשובה בלי מילים. מנשה שוכב בנוחות על הספה בסלון, כשבמרחק כמה צעדים מונחת שמיכה מקופלת ומחכה. אלא שהוא לא זז. הוא נשאר במקומו, שלח יד לאחור והסתפק בכרית שהייתה ממש מתחת לראשו.

הראל ליוותה את התיעוד במוזיקה דרמטית, והוסיפה משפט אחד שקיבל משמעות הפוכה לגמרי: "זה לא אשמתו". ההגנה המשועשעת על בעלה הפכה את הסרטון לרגע של הומור זוגי, מהסוג שהזוג כבר הרגיל אליו את העוקבים.

עדן הראל עם בעלה עודד מנשה | צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר