"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הזוג מ”פאוור קאפל” חשף: "היינו פרודים - כמעט התגרשנו" | פרסום ראשון

באירוע ההשקה של התוכנית ברשת 13, זוג משתתפים בולט שיתף כי דרכם אל הפורמט הטלוויזיוני הגיעה רגע אחרי משבר זוגי עמוק • מהחיים בנפרד ועד המאבק הכלכלי המורכב - הם פותחים הכל

,עודכן
0השמעה
קאסט "פאוור קאפל". צילום: רפי דלויה

הבוקר (ראשון) התקיים אירוע ההשקה הרשמי של העונה החדשה של "פאוור קאפל" ברשת 13. עבור אחד הזוגות המשתתפים,עומרי קנדהואשתו דורין, האירוע הפך לרגע חשיפה אישי, כשחשפו לראשונה כי השתתפותם בתוכנית מגיעה על רקע משבר זוגי עמוק שכלל פרידה ארוכה ואף כמעט גירושים.

עומרי קנדה ואשתו דורין

"לא הגענו מירח דבש"

השניים, שמטפחים כיום זוגיות מחודשת והורים לשני ילדים, שיתפו בכנות כי הדרך לפורמט הטלוויזיוני הגיעה מתוך תקופה מורכבת. "התוכנית הזו, הגענו אליה לא מירח דבש, הגענו אליה מפרידה", סיפר עומרי.

"היינו פרודים שנה וחודשיים, לא גרים אפילו יחד. ממש לפני גירושים, לפני התוכנית". דורין אישרה והוסיפה: "זה היה ממש כמה חודשים לפני".

עומרי ואשתו דורין,צילום: רשת 13

"הקרקע לא הייתה יציבה"

עומרי הרחיב על התקופה שלאחר החזרה המשותפת ועל הקושי שבניסיון לאחות את השברים: "חזרנו כמה חודשים לפני התוכנית, ואחד החששות שלי היה להיות ביחד.

הוסיף: "רצינו לעשות את החזרה הזאת בהדרגה, אבל ה'להיות ביחד' היה מאוד לא פשוט. הייתי איתה כמעט כל הזמן, וזה היה קשה מאוד, במיוחד כשהקרקע לא הייתה יציבה".

עומרי קנדה,צילום: צילום מסך

"יש קשיים"

בהמשך השיחה התייחסו השניים גם ללחצים הכלכליים שליוו את חייהם והשליכו על הזוגיות. "זה פוגש אותנו גם היום", שיתף קנדה. "יש קשיים, לפעמים חוסר עבודה. דאגנו שהדבר היציב בחיים יהיה הילדים והקשר שלנו. כל השאר פחות בשליטה שלנו. עבדתי בשלוש עבודות, לא ישנתי בלילות, הייתי שליח, ישנתי באוטו, קמתי לפודקאסט בבוקר ומשם לצילומים ולקמפיינים".

דורין חיזקה את דבריו והתייחסה למאמץ של בן זוגה: "אין תלונה אחת. בחיים הוא לא מתלונן. בשביל המשפחה שלו הוא יעשה הכל".

עומרי ודורין קנדה,צילום: אינסטגרם

העונה החדשה של "פאוור קאפל" תעלה לשידור הערב (ראשון) בשעה 21:15, מיד לאחר החדשות ברשת 13.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר