ישראל דויטש מתייחס לשמועות על הגירושים: "אנחנו הולכים לטיפולים"

פחות מיממה לאחר העימות הסוער ברכב שהצית שמועות על פרידה, כוכב "ווארט" שובר שתיקה בסרטון רשמי • הוא חושף את מצב היחסים הנוכחי עם אשתו ומספר על הצעד הבא שלהם

ישראל דויטש. צילום: אינסטגרם

כוכב ריאליטי השידוכים "ווארט", ישראל דויטש, מכחיש באופן חד-משמעי את השמועות על פרידה ומבהיר כי הוא ואשתו מעיין אינם מפרקים את החבילה. בסרטון שהעלה היום לרשתות החברתיות, התייחס דויטש ישירות לגל השמועות ששטף את הרשת, והודה כי השניים אמנם מתמודדים עם קשיים זוגיים, אך בוחרים לטפל בהם באמצעות ייעוץ מקצועי ולא לפנות להליכי גירושים.

התגובה הרשמית של דויטש מגיעה שעות ספורות לאחר שברשת הטיקטוק הופץ סרטון המציג מצג שווא לפיו השניים פתחו בהליכי גירושים עקב בגידה. מוקדם יותר היום, הגיבה גם מעיין רות שלום לשמועות בעמוד האינסטגרם שלה, כינתה את מפיצי השמועה "אנשים טיפשים" וביקשה להרגיע את הרוחות.

ישראל דויטש מגיב לשמועות | אינסטגרם

מתווכחים ברכב ופונים לטיפול

בסרטון הנוכחי, שפורסם תחת הכותרת החד-משמעית "אנחנו לא מתגרשים!!", פנה דויטש לעוקבים בניסיון להזים את הדיווחים השקריים. דויטש הבהיר כי הכל בסדר ואין סיבה לדאגה, אך בניגוד למקובל בקרב כוכבי רשת, הוא לא ניסה לייפות את המציאות הזוגית.

דויטש הודה בגלוי כי הזוגיות שלהם חווה מורכבויות והצהיר כי הם הולכים לטיפולים וייעוצים כדי לפתור את האתגרים. לפי דבריו, העובדה שהכירו בתוכנית טלוויזיה מייצרת אתגרים ייחודיים, אך הם אינם זוג מיוחד ומנהלים דינמיקה משפחתית רגילה.

ישראל ומעיין, צילום: צילום מסך מתוך ''רשת 13''

הטלטלה הנוכחית סביב בני הזוג מגיעה פחות מיממה לאחר שנקלעו לעימות חריף ופומבי במהלך נסיעה משותפת ברכב. באותו תיעוד, שעורר סערה מיידית בקרב עשרות אלפי הגולשים, הציג דויטש עמדה הלכתית שמרנית ונוקשה בנוגע למחויבותן של נשים דתיות לצניעות ברשתות החברתיות, והביע התנגדות נחרצת לתכנים שאשתו מעלה. מעיין מצדה התנגדה בתוקף לביקורת, והוויכוח הסתיים בטונים צורמים ובאווירה מתוחה.

למרות המשבר המתוקשר והשמועות הקיצוניות על בגידה שגררו הכחשות מצידם, דויטש סיכם את דבריו בהבהרה כי השניים אינם מתכוונים להרים ידיים או לברוח מהבעיות, אלא להמשיך להתמודד איתן יחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר