"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ממחר אני לא זמין": האקס של גל רובין רומז

יוצא הריאליטי מודי ספורי העלה סטורי שגרם לגל של שמועות וספקולציות • האם הוא ייכנס לבית הכי מצולם במדינה ויפגוש את האקסית והבסטי הודיה כהן?

,עודכן
0השמעה
גל רובין ומודי ספורי בימים יפים יותר. צילום: ללא קרדיט

אחד מקווי העלילה המרכזיים בעונה הנוכחית של "האח הגדול" עוסקים במערכת היחסים שהדיירת גל רובין ניהלה בעבר עם מודי ספורי. השניים נפרדו ונרשמה החלפת האשמות,טינופים פומבייםואיבה בין רובין להודיה כהן, חברה קרובה של ספורי. אם לשפוט לפי הסטורי שהוא העלה - יש סיכוי ששתיהן יראו אותו בקרוב.

מודי ספורי. רמז דק,צילום: צילום מסך

ספורי העלה היום (רביעי) לחשבון האינסטגרם שלו תמונה עם הכיתוב "מסיבה אחרונה, ממחר אני לא זמין" - משפט שעורר ספקולציות בדבר כניסתו לבית "האח הגדול", שם שוהות האקסית והבסטי. בסוף השבוע הקרוב ייכנסו, לפי הדיווחים, עשרה דיירים חדשים לבית - ואפשר רק לדמיין מה יקרה אם ספורי יהיה אחד מהם.

בסטורי אחר בו ספורי מככב לצד חברים, אחת מידידותיו אומרת למצלמה: "11 בבוקר ואני כבר עם ערק לימונים בכוס - הכל בשביל להיפרד מהדבר הזה. לחיים!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר