"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

״אמאלה זאת מאי״: בת הזוג של איתי מ''המירוץ למיליון'' נחשפת

אחרי שהבת זוג הגיעה לביקור מפתיע בסט (הערב, קשת 12), הצופים המומים מהדמיון הפיזי למאי: "נבהלתי לרגע, הן קופי"

,עודכן
0השמעה
מאי ואיתי. צילום: ''המירוץ למיליון'', קשת 12

לאחר שבועות ארוכים שבהם מערכת היחסים האינטנסיבית בין חברי הילדות איתי ומאימ''המירוץ למיליון''עמדה במוקד הסערה הציבורית, הגיע רגע השיא כשבת זוגו של איתי הגיעה לבקר אותו על סט הצילומים, הערב (ראשון), בקשת 12.

זוגתו של איתי בתכנית ״המירוץ למיליון״ // באדיבות קשת 12

במקום להרגיע את הרוחות, המפגש המרגש הצליח להבעיר את הרשת מסיבה מפתיעה במיוחד. צופים רבים שעקבו אחרי הדרמה לא יכלו להתעלם מהדמיון החיצוני בין בת הזוג של איתי לבין מאי, שותפתו למרוץ.

גולשים הגיבו בתדהמה וכתבו "אמאלה הן קופי", "יאו איך הם דומות" ו-"וואי למה הן דומות בקטע מלחיץ?". אחרים ציינו כי נבהלו לרגע מהמראה, כאשר היו כאלו שכתבו "נבהלתי לרגע" ו-"לרגע לא הבנתי מה אני רואה". הגולשים כתבו בפוסטים כי מדובר בדמיון מלחיץ ממש וטענו כי בת הזוג נראית ככפילה של מאי, מה שהוביל רבים להסיק שלאיתי יש "טעם מאוד ספציפי" בנשים.

התגובות לדמיון,צילום: צילום מסך
התגובות לדמיון,צילום: צילום מסך
התגובות לדמיון,צילום: צילום מסך

הביקורת על הקשר

כזכור,החברות ההדוקה של איתי ומאיעוררה מתחילת העונה גבות רבות, כשרבים הטילו ספק באפשרות לקיום קשר קרוב כל כך בזמן ששניהם מנהלים מערכות יחסים בבית. בת זוגו של איתי, ירדן, כבר התייחסה בעבר לביקורות ואמרה כי היא מבינה את התהיות שהקשר מעורר, אך הדגישה כי היא סומכת על איתי לחלוטין.

מאי חטואל ואיתי און, המירוץ למיליון,צילום: משה נחומוביץ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר