לקרן פלס נמאס מהלבד: ״אין מי שיעזור״

אחרי חודש שבו בתה לונה שהתה בחו"ל בעקבות עיכובי טיסות, קרן פלס משתפת בקושי שבניהול משק בית לבד • בסרטון שהעלתה מחניון כשהיא עמוסה בקניות, בחרה פלס לשנות את מילות השיר של אביתר בנאי כדי להתאים את השיר - למציאות

קרן פלס. צילום: יונתן זינדל - פלאש 90

גם קרן פלס, מהזמרות העסוקות בישראל, מתמודדת עם המטלות המתישות של החיים. בסרטון שהעלתה לאחרונה, היא נראית כשהיא מתקשה לסחוב קניות רבות בדרך לרכב, ובוחרת לבטא את התסכול שלה בדרך יצירתית במיוחד.

פלס החליטה לבצע "קאבר" מאולתר והומוריסטי לשיר "תאטרון רוסי" של אביתר בנאי. תוך כדי שהיא מתנשפת מהמאמץ, היא שינתה את המילים המקוריות והכריזה: "אני רוצה להחליף את המילים בשיר של אביתר בנאי - מ'מאוד קשה פה' ל'מאוד כבד פה'', אין מי שיעזור''

לקרן פלס נמאס מהלבד: ''אין מי שיעזור''

הסוף לגעגוע: לונה חוזרת הביתה

התחושה של "ניהול משק בית לבד" עליה דיברה פלס, מגיעה לאחר חודש מורט עצבים שבו בתה, לונה, שהתה מעבר לים. לונה יצאה לטיול בת מצווה חגיגי עם אביה, נועם טור, אלא שהחופשה הפכה לסאגה מתמשכת של ביטולי טיסות בגלל המצב הביטחוני והמלחמה.

"חודש לא ראיתי אותה", שיתפה פלס בגעגוע אימהי בסטורי נפרד, בו סיפרה על הקושי לתקשר אפילו בשיחות וידאו. כעת, כשהיא נערכת לחזרתה של לונה, נראה שהעומס הפיזי והנפשי הגיע לשיאו בדיוק ברגע הזה בחניון, בין השקיות הכבדות.

הסטורי של קרן פלס, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר