כוכבת העונה האחרונה של "האח הגדול", שלי "שלקה" סנדרוב, הגיעה אמש (רביעי) לחתונה של יוצאת "הישרדות" ספיר קשתי - וסיפרה ל"היום" על החיים אחרי תוכנית הריאליטי, מעבר הדירה, הקריירה והמצב הזוגי שלה.
"החיים שלי באמת שונים לטוב ולרע", פתחה שלקה ודיברה על החיים אחרי "האח הגדול". "אני לוקחת את זה דווקא למובן החיובי. אתה מקבל המון אהבה. אני נותנת בראש, אני כל בוקר קמה בעשייה ותמיד חשוב להישאר עם רגליים על הקרקע כי זה שיצאנו מתוכנית ריאליטי לא אומר שאנחנו עכשיו טראמפ ומלניה. אני אותה שלי מאשדוד למרות שקפצתי קצת לתל אביב".
אחר כך שיתפה שלי במעבר שלה לתל אביב. "אני לא מתגעגעת לאשדוד כי זאת מי שאני. אני מתה על אשדודים, פריפריה זה החיים שלי", אמרה שלקה אך שיתפה שנהייתה "תל אביבית". "אני נשבעת לך שאני עוד רגע הולכת לשדוד בנק, זה עושק", אמרה בהומור על המחירים של תל אביב.
"ברשת זה לא כסף שהוא ודאי. השוטף מה שנקרא, הוא לא כמו הגשם ששוטף אותי, הוא בדרכו אליי, אבל כן זה קשוח. אנחנו נתמודד עם הכל בסוף", שיתפה כוכבת הריאליטי.
לאחר מכן, סיפרה שלקה על הדיירים לשעבר בבית "האח הגדול". "אני אגיד לך משפט אחד שליווה אותי מהאח. אני לא מתאכזבת מכלום, אתה יודע למה? כי לא ציפיתי. לא ציפיתי שום דבר מאף אחד. באתי בשביל החוויה האישית שלי, באתי ליהנות. את המיליון לא לקחתי, יובל ישלם על הכל. מעבר לזה, שום דבר לא מעניין אותי".

"לא ציפיתי שום דבר מאף אחד". שלי "שלקה" סנדרוב / עדן חלמיש
לגבי החיים הזוגיים שלה אמרה שלקה: "ברור שבא לי זוגיות. מי שרוצה להבין אותי יבין ומי שלא, שיילך לחפש אותי. נורא קל להבין אותי, זה נורא פשוט".
בסיום הראיון, שלקה ענתה על התוכניות שלה לעתיד בצורה ההומוריסטית האופיינית לה. "לא יודעת מה התוכניות. מחר אני אשב לקפה בבוקר, אני אעדכן אותך. נמאס לי להגיד את המשפט 'יש דברים על הפרק'. מיציתי את זה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו