"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באמצע החתונה: החתן התמוטט ומת לעיני האורחים

חתונה במצרים הסתיימה בטרגדיה כשהחתן התמוטט על רחבת הריקודים לצד כלתו • ניסיונות ההחייאה של האורחים כשלו, והסרטון מהאירוע עורר גל תנחומים וזעזוע ברשתות החברתיות

,עודכן
0השמעה
חתונה - אילוסטרציה. צילום: Alex Ageev, שאטרסטוק

חתונהבמצרים הפכה לטרגדיה כאשר החתן, אשרף אבו חאכם, התמוטט ומת מהתקף לב בזמן שרקד עם כלתו. בסרטון מהאירוע נראים חאכם וזוגתו חוגגים, מחזיקים ידיים ורוקדים עם האורחים בזמן שהמוזיקאים מנגנים והילדים צופים.

בסרטון שפורסם ב-Daily Mail נראה כי ברגע מסוים הוא אחז בכלי נגינה, ובהמשך החזיק גם חרב טקסית מסורתית, אך לפתע הניח את ידו על חזהו, השתעל ונפל לקרקע.

האולם נכנס לפאניקה כשהאורחים מיהרו לעזור, וניסו לבצע החייאה - אך מאמציהם נכשלו. צוות רפואי הגיע למקום ואישר כי אין לו סימני חיים.

DIES ist der tragische Moment, als ein Bräutigam beim gemeinsamen Tanzen auf der Hochzeit in den Armen seiner neuen Frau zusammenbrach und starb.#ploetzlichundunerwartethttps://t.co/D9jTGYAIh0

— Annette (@kleopatra2009)September 28, 2025

האירוע התפשט במהירות ברשתות החברתיות במצרים וזכה לתגובות רבות, לפי ה-Mirror.

"יהי רצון שאלוהים ירחם עליו ויעניק לו מקום בגן העדן שלו", כתב אחד הגולשים. "גילו לא יכול לעכב את השעה או להקדים אותה עבור משפחתו ואשתו, תנחומיי הכנים", כתב אחר. "הוא היה מלא חיים, מחייך, נרגש מהעתיד", כתב חבר. "אני דואג לכלה, המסכנה, ולתגובות שיבואו. מי ייתן ואללה ייתן לה סבלנות", אמר אחר. כמה חברים נזכרו בחגיגת האירוסין שלו יום קודם, בלי לדעת שהחגיגות יהפכו לאבל בתוך שעות.

רופאים אישרו מאוחר יותר שחאכם לקה בהתקף לב פתאומי - אך עד כה לא פורסמו דוחות רפואיים רשמיים, ורשויות הבריאות והרפואה המשפטית במצרים טרם מסרו הצהרות המבהירות את נסיבות מותו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר