"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב "חתונמי" חושף את תאריך החתונה

כחודש וחצי אחרי שבישר לעולם על אירוסיו לבת זוגו בשנה האחרונה אינה ודימוב, שניר שלו עדכן את הגולשים בתאריך שבו השניים ינשאו ועשה זאת בדרך רומנטית שאפשר

,עודכן
0השמעה

שניר שלו חושף את תאריך החתונה / אינסטגרם

שניר שלוניצל אתמול (מוצ"ש) את החשיפה הגדולה שיש ברשת החברתית אינסטגרם בשעות הללו ופרסם סרטון רומנטי שלו ושל בת זוגו אינה ודימוב שבו חשף את התאריך שבו יהפוך מרווק נחשק לגבר נשוי כדת וכדין.

בתחילת הסרטון שפרסם שלו, הוא תיעד אותו ואת אינה רוקדים על רקע שדות כרמים, ועל גבי קטע הווידאו כבר חשף את התאריך המשמח, 15 בנובמבר 2024. בהמשך הוסיף עוד קטעים שלו ושל אינה ממגוון מקומות שבהם בילו יחד.

שניר שלו ובת זוגו, אינה וידמוב,צילום: אמיר מאירי

באחד הקטעים שניר נראה כותב את תאריך החתונה באמצעות גרגרי חול. בקטע אחר הוא הנציח אותו ואת אינה קופצים יחד לתוך בריכת כדורים. הסרטון המרגש נחתם בהליכה של השניים יד ביד ביעד לעבר מטע כרמים, בדיוק באותו מקום שבו נפתח הסרטון.

שלו וודימוב הכירו לפני כשנה. בחודש יוני האחרון במהלך טיול של השניים במדבר הישראלי הוא שלף לפתע טבעת והציע לה נישואים, היא בתגובה נשקה לו והתקשתה להסתיר את התרגשותה מהמעמד והטבעת.

נזכיר כי גם בת זוגו של שלו בתוכנית "חתונה ממבט ראשון" מור רדמי התארסה בחודש מאי האחרון לבן זוגה דיוויד במהלך מסיבה סודית עם משפחה וחברים קרובים שארגן עבורה.

מאורסים, אבל לבני זוג אחרים. מור ושניר, חתונה ממבט ראשון,צילום: קשת 12

בשיחה שקיימנו עם רדמי ימים לאחר הצעת הנישואים שאלנו את הכוכבת האם תזמין את האקס שלה לחתונתה. "שניר הוא אחלה גבר, ואנחנו חברים טובים", אמרה לנו. "הכי מפרגנים אחד לשנייה. ברור שהוא יוזמן לחתונה. מי יודע, אולי נעלה אותו לחופה להגיד לו תודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר