"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלושה חודשים אחרי הגירושין: האם נטלי פורטמן מצאה אהבה חדשה אצל שחקן צעיר?

השחקנית זוכת האוסקר נראתה מחויכת לצדו של השחקן האירי בן ה-28, פול מסקל • השניים נצפו מחוץ לבר בלונדון

,עודכן
0השמעה
נטלי פורטמן. צילום: רויטרס

השחקנית זוכת האוסקר,נטלי פורטמןבת ה-42, שהייתה נשואה לכוריאגרף הצרפתי בנג'מין מילפייה (46) במשך 11 שנים עד לגירושיהם במרץ האחרון, לאחר שזה בגד בה לפי השמועות עם פעילת הסביבה קמילה אטיין בת ה-25, תועדה ביום שלישי האחרון לצדו של השחקן האירי מועמד האוסקר פול מסקל בן ה-28.

השניים נצפו מחויכים ומאושרים מחוץ לבר 69 באיזלינגטון לונדון במה שנראה כהפסקת סיגריה לאחר שבילו ערב בבר המקומי.

פורטמן ומסקל נפגשו בשנה שעברה כשראיינו אחד את השנייה למגזין וראייטי, כשהכימיה ביניהם הייתה ברורה והם חלקו שבחים רבים האחד לשנייה.

paul mescal and natalie portman spotted in londonpic.twitter.com/3OXAdTQ7mU

— best of paul mescal (@bestofmescal)May 30, 2024

"אם הייתי יודע בימי כסטודנט בבית ספר לדרמה שאדבר איתך, הייתי צובט את עצמי", אמר מסקל לפורטמן אותה כינה "מבריקה", תוך שהוא מחמיא לה גם על הופעתה בסרט המדובר "מאי דצמבר" בו היא חולקת סצנת סקס לוהטת עם השחקן צ'ארלס מלטון בן ה-33.

פורטמן מצידה החמיאה למסקל על סצנות הסקס שלו עם אנדרו סקוט בסרט"הכול זרים" ותיארה אותן כ"מאוד לוהטות אך גם מאוד עדינות".

נכון לעכשיו לא התקבלה תגובה מהשחקנים או מי מטעמם על התמונות בהמשך לפניית אתר הדיילי מייל שעומד מאחורי פרסום הידיעה והתיעוד המצולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר