"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מור רדמי: "ברור ששניר יוזמן לחתונה, אולי נעלה אותו לחופה להגיד תודה"

ימים אחרי הצעת הנישואין שקיבלה מור רדמי מבן זוגה דיוויד, האקס מ"חתונה ממבט ראשון" שניר שלו בחר לפרגן לשניים • ומה יש לרדמי להגיד על זה?

,עודכן
0השמעה
שניר שלו ומור רדמי ב"חתונה ממבט ראשון". צילום: לירון סער

ימים ספורים אחרי שפרסמהמור רדמיאת הצעת הנישואים שקיבלה מבן זוגה בשנה האחרונה, דיוויד במסיבת הפתעה שארגן לה עם כל המקורבים, הגיע הזמן של האקס שלה מ"חתונה ממבט ראשון" שניר שלו להתייחס למאורע המרגש.

שלו, מי שהיה בן זוגה של רדמי במהלך השתתפותם בעונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון", נתפס בעדשת מצלמת הפפראצי. לפרסום תמונותיו התווספה תהיה האם יגיע לפרגן לאקסית ביום חתונתה, והתשובה מצדו לא אחרה להגיע.

שלו הפתיע כשבחר להשיב בסטורי שלו לשאלה. "ברור שאני אגיע להרים", עדכן. "אני מאחל להם אושר, בריאות, ואת כל הטוב שבעולם", בירך. שלו התייחס גם לבן זוגה של רדמי, ופרגן. "דיוויד אחלה גבר! אני ממש שמח בשבילם, והכי חשוב זה שטוב לשניהם ביחד".

מאורסת. מור רדמי / צילום: אביעד שיקלושי

נזכיר כי הקשר המורכב ורווי המהמורות של רדמי ושלו, כפי שהונצח לעיני המצלמות של "חתונמי" זכה להתעניינות רבה הן מצד כלי התקשורת והן מצד הצופים וסכה לביקורות רבות מצד הגולשים ברשתות החברתיות עד שהשניים החליטו להפריד כוחות עוד בטרם הסתיימה העונה. עוד נציין כי שלו נמצא גם הוא בימים אלה בזוגיות עם אינה ודימוב.

שניר שלו ובת זוגו, אינה וידמוב,צילום: אמיר מאירי

מור, התגובה של שניר ריגשה אותך?

"התגובה של שניר לא ריגשה אותי, אבל בהחלט התקבלה בחיוך".

אתם בקשר גם עכשיו? תזמינו אותו לחתונה?

"שניר הוא אחלה גבר, ואנחנו חברים טובים. הכי מפרגנים אחד לשנייה. ברור שהוא יוזמן לחתונה. מי יודע, אולי נעלה אותו לחופה להגיד לו תודה", חתמה רדמי בחיוך גדול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר