"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא תמיד אני מצליח לשמור נגיעה": יענקי מ"האח הגדול" בווידוי חשוף

יענקי גולדהבר ערך סשן שאלות ותשובות עם עוקביו באינסטגרם, שבו נשאל כיצד הוא מצליח לשמור נגיעה באירועי ברנז'ה שונים אליהם הוא מגיע • הוא לא הסתיר את האמת שלו: "אני משתדל לשמור כדי לכבד, כשיש יוצא מן הכלל, אני לא מתחרט על זה אף פעם"

,עודכן
0השמעה
הסלון בבית האח הגדול 2023. צילום: ליאור גרונדמן

כחצי שנה מאז יצא מבית "האח הגדול",יענקי גולדהברהספיק להפוך לאושיית רשת של ממש, כשבחשבון האינסטגרם שלו יש לא פחות מ-103 אלף עוקבים.

מאז, הספיקגולדהברלבלות בלא מעט אירועי ברנז'ה מתוקשרים שבהם הוא מוקף גם בנשים – סוגיה שאליה התייחס אמש (שבת) לאחר שנשאל בסשן שאלות ותשובות על הקושי שבתמרון בין המרחב החילוני לאמונה הדתית, הכוללת גם אינטראקציה עם נשים מסביבו וגם שמירת נגיעה.

יענקי גולדהבר חוגג יום הולדת, בינואר // צילום: אור גפן

"איך אתה מצליח לשמור נגיעה כשאתה הרבה מאוד נמצא בסביבת נשים שהן יפות?", נשאל בסשן. על השאלה הוא השיב על רקע תמונה שלו מחתונתם של שי לי עפרי ושניר בורגיל,חבריו לעונה בתוכנית הריאליטי המצליחה, כשהוא לבוש טוקסידו ורוד. "כמו שאני תמיד מקפיד להגיד, אני מאוד משתדל לשמור נגיעה. זה לא אומר שאמנע מלהגיע למקומות כאלה ואחרים", כתב.

בהמשך דבריו, העניקיענקיוידוי מפתיע לעוקביו: "אני חושב שלכל אחד יש עליות ומורדות בחיים, ויש פעמים שגם אני לא מצליח לשמור נגיעה. בסוף, שמירת נגיעה – יותר משזה שומר על הגבר, זה מראה שגוף האישה הוא משהו שבשביל לגעת בו, לא כל אחד יכול. זו הסיבה שאני משתדל לשמור כדי לכבד אותה. כשיש יוצא מן הכלל, אני לא מתחרט על זה אף פעם".

כזכור, יענקי עורר סערה כשהשתתף ב"האח הגדול", כאשר באחד הפרקים היה נדמה כי נגע בידה של זוכת העונה יובל מעתוק, מה שהביא למתקפה עליו בטענה כי הפר את איסור שמירת הנגיעה. מאוחר יותר התברר כי יענקי ביקש מיובל להעביר לו סיכה, ולכן היה נדמה כי ידיהם נוגעות.

כל אחד והעליות והמורדות שלו. הסטורי של גולדהבר // צילום מסך מתוך אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר