"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"יש תאריך": שי עופרי מעדכנת על החתונה עם שניר
יוצאת הריאליטי שהכירה את ארוסה בתוכנית שהפכה אותה לפרצוף מוכר בכל בית בישראל, עדכנה הבוקר את הגולשים כי נקבע תאריך לחתונתה • "זה טירוף, הראש שלי מתפעל 24/8", אמרה

שי עופרי מעדכנת על החתונה / אינסטגרם

"יש תאריך": שי עופרי מעדכנת על החתונה עם שניר

יוצאת הריאליטי שהכירה את ארוסה בתוכנית שהפכה אותה לפרצוף מוכר בכל בית בישראל, עדכנה הבוקר את הגולשים כי נקבע תאריך לחתונתה • "זה טירוף, הראש שלי מתפעל 24/8", אמרה

,עודכן
0השמעה

קצת פחות מחודשים אחרי ששי עופרי ושניר בורגילהדהימו מדינה שלמה כשהתארסו זמן קצר אחרי שיצאו מבית "האח הגדול", המאורסת הטרייה סיפרה היום (רביעי) לעוקביה באינסטגרם על התקדמות משמעותית בהכנות לקראת החתונה ועל הלחץ והתחושות שמלווים אותה בימים אלה.

"בוקר טוב, רואים שהתעוררתי עכשיו? רואים את העיניים? אתמול שלחתם לי מלא מלא הודעות אם אני מרגישה טוב ואם הכל טוב כי נעלמתי ולא באמת עשיתי כלום. לא הרגשתי טוב הלכתי לנוח. הרגשתי רע, היו לי כאבי ראש, אבל ברוך השם הכל עכשיו בסדר", עדכנה בפתח דבריה עופרי.

שי ושניר,צילום: אינסטגרם

בהמשך ניגשה לנושא שמטריד את מנוחתם של רבים מהגולשים, עניין חתונתה הקרבה. "רציתי לדבר איתכם. שלחתם לי מלא מל הודעות לגבי החתונה, אז כן, ברור השם סגרנו תאריך", עדכנה. "אני הכי מאושרת בעולם. עזבו את זה שעכשיו הראש שלי מתפעל 24/8. כל היום הוא רק עובד כי ברגע שסוגרים תאריך, מפה אין לי שקט. כל היום לחשוב מה עושים, מה פה, מה שם. אז זה טירוף. אבל ברוך השם אני הכי מאושרת בעולם. קיבלתי פשוט מלא הודעות, אז הייתי צריכה להרגיע", סיכמה בחיוך.

נזכיר כי בראיון שהעניקו ספיר בורגיל, אחותו של שניר, היא התייחסה לנושא חתונתם המתקרבת של שי ושניר כשנשאלה האם ישנן מחשבות על מיסוד הקשר הרומנטי עם אקלום. "אין לדעת. אני מכבדת מאוד את אחי, ואת זה שהוא הציע כבר נישואים. אז בעזרת השם, שקודם הם יסגרו, וכשיהיה להם תאריך אני מאמינה שאז גם אנחנו נתקדם בזמן שלנו לכיוון שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו