"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"שמנות לא יכולות לדגמן?": אוראל צברי זועם על המעצבת טובהל'ה

השחקן והקומיקאי שצפה בראיון שהעניקה המעצבת הוותיקה לאחת מתכנית הבידור, הביע כעס על תוכן דבריה, שמהם ניתן היה להבין כי היא לא תאפשר לנשים במידות גדולות לצעוד על המסלול עם דגמיה

,עודכן
0השמעה
אוראל צברי, צילום: משה בן שמחון

שבוע האופנההוליד, כך נראה, סכסוך חדש בביצה. הפעם מדובר בחילוקי דעות בין השחקן אוראל צברי למעצבת האופנה המוערכת טובה חסין שאף קיבלה בערב הגאלה פרס מפעל חיים.

במהלך ראיון לתכנית "ערב טוב", אמרה המעצבת כי לא תיכנע למגמה המתרחבת בשנים האחרונות שלפיה נבחרות דוגמניות בעלות היקפים גדולים להציג יצירות של מעצבי אופנה מובילים. "דוגמנית צריכה להיות דוגמנית", פסקה המעצבת.

בשעת לילה מאוחרת אמש (שני), צילם צברי משפט מתמצת מתוך מילותיה של חסין, והוסיף מעליו את דעתו הנחרצת בנושא שכללה הבעת התנגדות נחרצת לדברים. בסוף דבריו קרא לחברות האופנה בישראל להגדיל את סרגל המידות ברשתות, ולפתוח בפני בעלי המידות הגדולות את האופציה לרכוש מהדגמים המוצעים בחניות.

טובהל'ה מקבלת פרס מפעל חיים,צילום: ענבל אלמליח

"מכעיס לשמוע את מילותיה של זוכת פרס מפעל חיים, שחושבת שפלאס סייז (מידות גדולות) זה 'טרנד' לדבריה", כתב אוראל בפתח דבריו וצירף אימוג'י כועס. "דווקא בשבוע האופנה, שבו יש רוחות של שינוי מבורך, דוגמניות בכל המידות!", פרגן צברי. "מדבריה (של טובה'לה) משתמע דבר אחד", קבע בנחרצות: "שמנות הן לא דוגמניות. זה מכעיס! יופי הוא דבר אינדיבידואלי כל כך", פסק. נציין כי בתצוגה של טובהל'ה לא נצפו על מסלולה דוגמניות במידות גדולות.

צילום: משה בן שמחון

בהמשך דבריו פנה צברי אל אנשי תעשיית האופנה הישראלית וביקש מהם בהזדמנות שנוצרה לו, לשנות את המדיניות הקבועה שלהם, ולגלות יותר התחשבות בלקוחות החורגים במידותיהם מאלה המוצעות בחנויות. "הלוואי שחברות האופנה והמעצבים הישראלים יבינו שגם למידות גדולות מגיע להתלבש בסטייל", כתב. "שבמקום שהכסף שלנו ילך לחנויות בחו"ל, הוא יישאר בארץ", ביקש להדגיש את הפוטנציאל המסחרי שבמהלך.

מטובה'לה נמסר: "אוראל צברי, יקירי (אתה הורס). קודם כל בתור מעצבת שהיא בעצמה פלאס סייז, אל תאשים אותי בהאשמות שווא. אצלי בחנות מאז ומעולם היה מקום לכל המידות. הדגמים שלנו מראש ברובם אובר סייז. התייחסתי רק לתצוגת האופנה. אני מיושנת, ובחלומותיי שאני מעצבת אני רואה את מי שהייתי רוצה וחולצת להיות. אל תקח את הדמיון והיצירה למען אג'נדה שאני מכבדת בחיי היום יום. אתה מוזמן לסטודיו. אני בטוחה שתשנה את דעתך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר