"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
התגעגענו: מייגן חוזרת בשיא הסטייל
הדוכסים מסאסקס חזרו מחופשת חג ארוכה לעין הציבור • מייגן מרקל משלבת חולצה חומה מ-H&M עם מעיל היסטרי של סטלה מקרטני
צילום: Getty Images // חולצה מ-H&M

התגעגענו: מייגן חוזרת בשיא הסטייל

הדוכסים מסאסקס חזרו מחופשת חג ארוכה לעין הציבור • מייגן מרקל משלבת חולצה חומה מ-H&M עם מעיל היסטרי של סטלה מקרטני

,עודכן

הדוכסית מייגןוהנסיך הארי חזרו אתמול (שלישי) באופן רשמי למלא את ההתחייבויות שנובעות מעצם תפקידם לאחר כשמונה שבועות בה שמרו מרחק מעין התקשורת והציבור. המשפחה הצעירה בילתה בחופשת כריסמס שכללה ביקור בקנדה יחד עם בנם התינוק, ארצי.

הופעה חומה שוקולדית // צילום: AP

הנוכחות של הזוג מסאסקס הייתה חסרה לכולנו, ורבים בעולם חיכו להופעה הציבורית הראשונה לשנת 2020 של הזוג, או יותר נכון של מייגן, שכמעט כל מראה שלה הופך לסולד אאוט. הדוכסית לא אכזבה ובחרה בקפידה את הלוק שכבר עשה כותרות בעולם.

הדוכסית יצאה מהמכונית השחורה בלונדון, כשהיא לבושה במעיל קאמל של סטלה מקרטני ומתחתיו חולצה חומה שכולכם יכולים לרכוש גם, מ-h&m, חצאית שוקולדית של מותג האופנה מאסימו דיוטי שתוכלו לרכוש ממשכאן, ונעלי קטיפה של ג'ימי צ'ו.

נסיכת השיק // צילום: gettyimages

מייגן, שלא נכנעת לתכתיבים, מכניסה בגדול את צבע החום-שוקולד בחזרה לחיינו, מה שמשתלב עם הטרנד החורפי של קווים נקיים ושקטים. אם היה רגע אחד של חשש מהחזרה של הזוג לחיים הציבוריים, הרי שהוא כבר התנדף, ולנו נותר רק לחכות לראות עוד לוקים מהדוכסית האופנתית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו