"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היילי ביבר כובשת במכנסי ויניל

הדוגמנית הצעירה ואשתו של ג'סטין ביבר לבשה מכנסיים מבריקות שזכורות לנו היטב משנות ה-80 וה-90 • איפה אפשר להשיג את הטרנד במחיר נגיש?

,עודכן

גם אם את לא נערת רוק, מכנסי הויניל המבריקות הזכורות משנות ה-80-90 חוזרות לככב. בסוף השבוע,היילי ביברנצפתה בלוס אנג'לס במראה שיקי ביותר, כשהיא לובשת מכנסי טייץ' Latex שחורים בגזרה מותן גבוהה של בית האופנה סן לורן עם חגורה תואמת.


View this post on Instagram

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

כדי להימנע ממראה של נערת רוק, ביבר בחרה את השילוב המושלם: חולצת שיפון מנוקדת שקופה ומעליה ז'קט עור. הדגש על הבחירה בחולצה בעלת אלמנט קשירה בצוואר ונעלי עקב גבוהות הן אלה שיצרו את מראה יוקרתי.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

זו לא הפעם הראשונה שביבר בוחרת במכנסי latex צמודים. בחודש שעבר לבשה מכנס זהה מאותו בית האופנה בגוון בורדו. אז היא בחרה לשלב אותן עם נעלי עקב בגוון אדום בשילוב מעיל טרנץ' קאמל וחולצת גולף מתחת.המכנסיים שלבשה ביבר נמצאות בחנויות ובאתר פקטורי 54 במחיר של 2,691 שקלים.


View this post on Instagram

A post shared by HBS (@haileybstyle)

למי שמחפשת אלטרנטיבה במחיר, מצאנו בשישה אתרים של רשתות אופנה שונות כמה אופציות.

טופשופ ב-279 שקלים
טופשופ ב-279 שקלים
פול אנד בר. מחי:ר 129.90 שקלים
פול אנד בר. מחי:ר 129.90 שקלים
shein. מחיר: 59 שקלים
shein. מחיר: 59 שקלים
next. מחיר: 161 שקלים
next. מחיר: 161 שקלים
boohoo. מחיר: 51 שקלים
boohoo. מחיר: 51 שקלים


סטרדיווריוס. מחיר: 119.90 שקלים
סטרדיווריוס. מחיר: 119.90 שקלים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר