"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דורית רבליס: "יש תחושה שמלהקים דוגמניות רק לפי כמות העוקבים שלהן"

הדוגמנית המצליחה כבשה את מגזין "ווג" גרמניה בשמלת כלה של ברטה • היא גם הופיעה באינסטגרם של בלמיין, וממשיכה לעשות חיל בזמן שהיא בצבא

, עודכן
0השמעה
רבליס , גיא כושי ויריב פיין
רבליס, צילום: גיא כושי ויריב פיין

הדוגמנית הבינלאומית דורית רבליס פותחת את שנת 2022 עם הישגים מאוד מרשימים. אתמול (רביעי) פורסמו תמונות שלה במגזין "ווג" גרמניה היוקרתי, חלום של כל דוגמנית.

רבליס לווג בשמלה של ברטה. צילום: גיא כושי ויריב פיין

רבליס (20) עזבה לאחרונה את בית הוריה באשדוד ועברה להתגורר בתל אביב. בימים אלו היא חיה ועובדת על הקו, ובארץ היא פרזנטורית של קסטרו ובמקביל משרתת בצה"ל. רבליס מודה שלהופיע במגזין כל כך נחשב זה מרגש: "בכל פעם שאני מופיעה במגזין 'ווג' אני מתרגשת כאילו זו הפעם הראשונה. זה כבוד לככב במגזין הכי נחשב בעולם, שמעריך אופנה ואמנות".

View this post on Instagram

A post shared by BALMAIN HAIR COUTURE (@balmainhaircouture)

בחודש דצמבר התפרסמו תמונות של רבליס למותג הספרדי "מנגו", ולפני כמה ימים היא כיכבה בעמוד האינסטגרם של בית האופנה "בלמיין". רבליס מרגישה שיש הבדל בין צילומים בארץ לצילומים בחו"ל. "בחו"ל בוחרים דוגמנית בגלל המקצועיות שלה, הרזומה שלה וההתאמה שלה למותג; בארץ לעיתים יש תחושה שמעדיפים ללהק לפי כמות עוקבים. למזלי, גם בארץ מעריכים אותי מקצועית, וכמה שכיף לי לעבוד בחו"ל - אין כמו בבית".

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

רבליס ממשיכה לחלום ולסמן מטרות. "הייתי רוצה לדגמן לעוד המון בתי אופנה, אבל אני חושבת שבעיקר לשאנל", היא מספרת. כמו הרבה דוגמניות שמשלבות משחק, גם רבליס בעניין. "זה תחום שמאוד מעניין אותי, אפילו התחלתי ללמוד משחק. אשמח לשלב את זה בקריירה כשאשתחרר מהצבא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר