"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הסרטן: מירית גרינברג חוזרת למסלול

מרגש: מלכת היופי לשעבר התייצבה בשבוע האופנה לתצוגה של לארה רוסנובסקי • "אני מרגישה טוב, עבורי זה סימן לעוד התחלות חדשות"

,עודכן

מלכת היופי לשעברמירית גרינברגהמחלימה בימים אלה מסרטן השד הייתה בין הצועדות על המסלול בתצוגה שהצטלמה ביום חמישי האחרון של המעצבת לארה רוסנובסקי. גרינברג, בת ה-42, עלתה על המסלול עם פנים מחייכות בחליפת משי בהדפס פרחים ורודים וצעדה בביטחון מלא.

צילום: רותם ברק

"לא הייתי בטוחה שאני זוכרת איך צועדים", מספרת רוסנובסקי. "לשמחתי, כשעליתי לבמה אחרי כמה שניות הכל חזר, כל הצעדים, כולל הביטחון".

לשאלה אם זה גורם לה לרצות לחזור לבמה היא עונה כי "זה בהחלט השאיר חשק ותשוקה לעוד, ומי יודע, אולי יהיה לזה המשך. אם יבואו הצעות טובות אני לא אתנגד".

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

לדבריה, אחרי טיפולים לא פשוטים במסגרת המלחמה שלה בסרטן השד, הפניה של לארה רסנובסקי להשתתף בתצוגה הייתה שינוי מרענן. "זו הייתה עבורי התחלה חדשה, לעמוד בסטודיו אצל לארה למדידות, לפגוש את הקולגות מאחורי הקלעים, לראות את מוטי רייף שלא ראיתי מאז התחרות של מלכת היופי.. היו שם הרבה רגעי נוסטלגיה".

מירית גרינברג בשבוע האופנה // צילום: רותם ברק
מירית גרינברג בשבוע האופנה // צילום: רותם ברק

הופתעת מהפניה של לארה?

"הילדים שלנו לומדים באותה מסגרת חינוך, כך שאנחנו מכירות שנים. היא פנתה אלי לפני חצי שנה לפרויקט אחר ולא יכולתי להשתתף כי הייתי בטיפולים. לפני כחודש היא חזרה והציעה לי לצעוד בשבוע האופנה, וממש שמחתי על ההזדמנות, כך שישר אמרתי כן. התזמון של שבוע האופנה הגיע בזמן ומסמן עבורי התחלות חדשות, סמוך ליום הולדת 42 שאחגוג בסוף החודש".

"אני מרגישה טוב ומרגישה שזו תקופה טובה שלי אחרי שוויתרתי לעצמי לאורך השנים ונשאבתי לחיי משפחה וילדים ולא עניין אותי לעשות דברים לעצמי. עכשיו יש לי כמה רעיונות ואופציות על הפרק שאני לא יכולה עדיין לדבר עליהם ואני מקווה לעוף עליהם", היא אומרת.

לארה רוסנובסקי. בק סטייג משבוע האופנה // צילום: רותם ברק
לארה רוסנובסקי. בק סטייג משבוע האופנה // צילום: רותם ברק

הקולקציה של רסנובסקי בשבוע האופנה כוללת 42 דגמים מאוד צבעוניים עם דגש על גוונים ורודים וירוקים. "אני מאוד מתחברת לצבעים אלה. ירוק מסמל צמחיה והתחדשות והגוון הוורוד את הרוך, המתיקות והנשיות", מסבירה רסנובסקי.

"מירית היא האישה הכי יפה בעולם, והמסע שלה בשנה האחרונה הוא ערך מוסף. מאוד שמחתי שהיא הסכימה להשתתף. בחרתי לה חליפה עם הדפס פרחוני ורדרד שיביא לה הרבה אנרגיה, והיא צעדה על הבמה בביטחון עם הרבה חיוכים, זה היה אושר לראות אותה מחזיקה ככה את הבגד" היא אומרת.

התצוגה של לארה רוסנובסקי בשבוע האופנה קורנית תל אביב 2021 תוצג במהלך חול המועד בטלוויזיה ברשת 13.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר