"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תשכחו מהחולצה: נטע אלחמיסטר עם ז'קט וחזייה

הסלבס הגיעו לפרגן לסינגל החדש של נטע ברזילי • אלחמיסטר השאירה את הגופייה בבית וברזילי התאבזרה במחוך שחור • ביקורת אופנה

,עודכן
0השמעה
נטע אלחמיסטר, צילום: צילום: ישראל היום

לנטע ברזילי היו בסוף השבוע כמה סיבות טובות למסיבה. לאחרונה היא הוחתמה בחוזה מיוחד בחברת התקליטים Disney Music (s-curve), שמהווה עליית מדרגה נוספת בקריירה הבינלאומית. היא השיקה שני סינגלים חדשים, ומותג הספורט Reebok בחר בה לפרזנטורית בישראל של קולקציית קארדי בי.

במסיבה שערכה הזמרת בבר צ'אפל של מלון דה ג'אפה ביפו, שכללה הופעה חגיגית של ברזילי בפני חברים ואנשי תעשייה, הגיעו לפרגן כוכבי הביצה, בהם נועה קירל בלוק טרנדי, מושיק גלאמין הפתיע בגלביה והזמרת ולארי חמאתי זהרה בוורוד פוקסיה.

נטע ברזילי,צילום: סזאר ברודרמן

נטע ברזילי לבשה חולצה בעלת שרוולים נפוחים של המעצב עומר יהב, מעליה היא לבשה חולצת רשת, חגורה של ארקטה ומכנסים מרתמה. אהבנו את הסטיילינג של איתי בצלאלי. לוק סולידי ומוצלח.

אלחמיסטריות,צילום: סזאר ברודרמן

נטע אלחמיסטר הפתיעה בלוק בגזרת אוברסייז שכלל ז'קט שחור, מכנסי ג'ינס רחבים ונעלי אולסטאר. תוספת כובע מצחייה הוסיפה קוליות למראה. היינו עפים על הלוק אלמלא החזיה שבלטה מתחת לז'קט הפתוח.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

נועה קירל,צילום: סזאר ברודרמן

נועה קירל לבשה ז'קט משובץ של ברברי וטייץ קצר של פומה, שניהם מפקטורי 54. תוספת נעלי שרוכים בעקב גבוה והחגורה השחורה השלימו את המראה במדויק.

אמדורסקי,צילום: סזאר ברודרמן

אסף אמדורסקי בטוטאל לוק שחור של חולצה מכופתרת ומכנס מחויט. מראה קלאסי וטוב. בת הזוג הדר הפתיעה כשלבשה גלביה לבנה ארוכה בשילוב מכנסי ג'ינס ארוכים שלטעמינו היו מיותרים וקלקלו מהלוק שהיה יכול להיות מוצלח.

מושיק גלאמין,צילום: סזאר ברודרמן

מושיק גלאמין הגיע גם בגלביה ארוכה, כובע אלגנטי וסנדלים. לא התחברנו למראה הלא מתאמץ.

אנה זק,צילום: סזאר ברודרמן

אנה זק בחולצה מכופתרת לבנה, מכנסי ג'ינס קצרים ונעלים דר' מרטינס. לוק קליל ויפה.

חמאתי,צילום: סזאר ברודרמן

ולארי חמאתי בחליפת מיני בגוון וורוד פוקסיה, המגפונים בגוון שחור והתיק התואם השלימו את הלוק המואר והמחמיא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר