"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זכרתם? שמלת המיליונים של ניקול ראידמן

אשת העסקים והקוטור שיתפה בסוף השבוע את עוקביה באינסטגרם בזיכרון על שמלה יוקרתית במיוחד שזכתה ללבוש • מה הקשר שלה לביונסה? הפרטים בפנים

,עודכן
0השמעה
ניקול ראידמן, צילום: אלמוג גבאי

מעושרת ומאושרת:ניקול ראידמןידועה בטעמה האופנתי היוקרתי, ובסוף השבוע האחרון היא חלקה עם מאות אלפי עוקביה באינסטגרם סטורי מלא גלאם.

בשנת 2013 ראידמן השיקה בושם חדש, וכראוי למעמד בחרה להתהדר בשמלה יוקרתית במיוחד: שמלת קוטור מבית מעצב העל הצרפתי טיירי מוגלר.

השמלה המדוברת,צילום: מתוך האינסטגרם

כמה יוקרתי היה פיס האופנה הייחודי שבו התהלכה באותו הערב ראידמן? לפי עדותה בסטורי, רק הביטוח על שמלת הפייטים הייחודית עלה כמו פוליסה של דירה במרכז תל אביב, וזה לא הכל.

מכיוון שמדובר בשמלה שאין שנייה לה, אסור לה לעבור ניקוי יבש. כך שראידמן זכתה ללבוש אותה אחרי שתי דיוות על לפניה: ג'ניפר לופז בשנת 1993 וביונסה בשנת 2008. מי שאגב "ירשה" את השמלה מראידמן השנה הייתה דוגמנית העל אירינה שייק.

מבט מקרוב,צילום: מתוך האינסטגרם

המסע בנבכי זיכרון הקוטור, במקרה שתהיתם, הגיע כמחווה למוגלר, שהשבוע נפתחה תערוכה של הפיסים האופנתיים הכי יוקרתיים שלו בפריז, כך שיתפה ראידמן בסטורי.

עוד חשפה, כי השמלה עברה הצרה לאחר שנלבשה על ידי ביונסה ולפני שהגיעה אליה, ואושרה במיוחד על ידי מוגלר באופן אישי. היא התבדחה כי היא מקווה ששייק אהבה את הבושם שהשתמשה בו כשלבשה אותה (שכן כזכור אסור לכבסה).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר