השחקנית האמריקאית סידני סוויני השיקה אמש (רביעי) קמפיין חדש ונועז לקולקציית החגים של מותג ההלבשה התחתונה בבעלותה, Syrn. בסרטון שפורסם בחשבון האינסטגרם שלה, מככבת סוויני עצמה בשלל לוקים שנעים בין פיג'מות חורפיות לסטים של הלבשה תחתונה, שגונבים את ההצגה מאווירת חג המולד שמסביב.
"ברוכים הבאים לחנות החגים של Syrn, שנפתחת רשמית ב-27 באוקטובר", בישרה סוויני למאות אלפי עוקביה. הסרטון נפתח במראה תמים, כשסוויני מכורבלת בסוודר לבן וגרביים עד הברכיים ואוכלת גלידת וניל עם סירופ שוקולד, כשהיא צופה בגרסאות שונות של עצמה בטלוויזיה ישנה - מחווה לסצנה האיקונית מהסרט "שכחו אותי בבית".
בהמשך, הלוקים הופכים נועזים יותר, והשחקנית מוצגת בסט הלבשה תחתונה שחור ודרמטי עם כפפות עור. היא מחליפה גם לסט אדום המעוצב כסרט מתנה הכרוך סביב גופה, ואף מציגה סט תחרה בתכלת עם מניפות נוצות לבנות.
היעד: אשת עסקים מיליארדרית
השקת קולקציית החגים הראשונה של Syrn, מותג שהשיקה סוויני בינואר האחרון ובו היא משמשת גם כפרזנטורית, מגיעה שבועות ספורים לאחר סערה שעוררה סביבה. כזכור, קמפיין לאפליקציית הימורי ספורט שבו הצטלמה בעירום מאחורי ציוד ספורט, ספג ביקורת חריפה, בין היתר מצד ספורטאיות שמחו על השימוש במיניות לקידום מוצר הקשור לספורט נשים.
למרות הביקורות, סוויני דוהרת קדימה. מקורב אליה שצוטט לאחרונה ב"סאן" האמריקאי, חשף כי שאיפותיה הכלכליות גבוהות במיוחד: "המטרה של סידני היא להפוך למיליארדרית ולאשת עסקים חזקה בהקדם האפשרי".
לדברי המקורב, "היא רוצה לעשות דברים לחלוטין בתנאים שלה, ובטוחה שהכישרון והמראה הייחודי שלה מעניקים לה יתרון". המקור הדגיש כי סוויני רואה במדונה מודל לחיקוי, והוסיף משפט שמסכם את גישתה למבקרים: "לא אכפת לה אם אנשים לא אוהבים אותה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram

