הזמרת והיוצרת יובל רפאל נבחרה לשמש כפרזנטורית החדשה של רשת קרפור בישראל, ותוביל את הקמפיין האסטרטגי החדש של המותג. לפי ההודעה הרשמית שיצאה, הקמפיין יעלה בקרוב בטלוויזיה ובדיגיטל וישלב הומור באווירה צרפתית.
המהלך השיווקי החדש של הרשת, שעולה תחת המסר "הכי טוב הכי קרוב", מתרחש כשלוש וחצי שנים לאחר השקת המותג הבינלאומי בישראל. הקמפיין צפוי להדגיש את הפריסה הגיאוגרפית הרחבה של הרשת בפורמטים השונים, ואת מגוון המוצרים הייחודיים לה.
רפאל צפויה להציג על המסך את האופי הצרפתי של הרשת בקריצה מיוחדת, תוך חיבור בין הסטנדרטים הבינלאומיים לנוכחות המקומית. על פי הערכות בשוק, במסגרת שיתוף הפעולה החדש היא צפויה לגרוף לכיסה מאות אלפי שקלים.
החיבור של יובל רפאל וקרפור יוצא לדרך
סמנכ"ל השיווק של רשת קרפור, דני בצלאל, בירך על המהלך והסביר את מערכת השיקולים מאחורי הבחירה בזמרת לתפקיד המסקרן. "אנחנו שמחים לצרף את יובל למשפחת קרפור", מסר, "יובל היא ישראלית פטריוטית אהובה שייצגה אותנו בעוצמה בבמה המרכזית באירופה".
בצלאל המשיך ופירט על המטרות של החיבור עם הכוכבת, שהגיע באמצעות משרד הפרסום LEAD. "שילוב נהדר של אישה אמיצה ואמנית נפלאה שמשלבת קריירה מקומית ובינלאומית, שילוב שמבטא את הייחודיות של קרפור בישראל", הוא הוסיף.
"הקמפיין החדש שלנו מדגיש את מה שחשוב ללקוחות שלנו ביום יום", סיכם סמנכ"ל השיווק את המהלך המדובר. הוא ציין כי הדגש יושם על מוצרים טריים, מבחר רחב והנוחות שבקנייה ליד הבית, והודה למשרד הפרסום על הובלת האסטרטגיה היצירתית.

