המשביר יוצאת במבצע 1+1 על כל נעלי אדידס לנשים, לגברים ולילדים, ליומיים בלבד: היום (שלישי) ומחר, 20-21 באוקטובר. המבצע מיועד לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים, והזוג הזול מבין השניים ניתן חינם.
הרשת מקדימה בכך את חודש הקניות של נובמבר, שמגיע לשיאו בבלאק פריידיי ב-27 בחודש, ומצטרפת לשורת רשתות שכבר יצאו עם מבצעים לקראת עונת הסתיו והחורף, גם בתחום ההנעלה.
כמה זה יוצא בפועל
הנה כמה מהדגמים שנכללים במבצע:
- נעל הריצה ADIZERO PACER: 599.90 שקלים, וזוג נוסף במתנה
- סניקרס בהשראת שנות האלפיים TECHNOCHAOS 2000: 459.90 שקלים, וזוג נוסף במתנה
- סניקרס יומיומית VL COURT 3.0: 429.90 שקלים, וזוג נוסף במתנה
כיוון שההנחה חלה על הזוג הזול מבין השניים, המבצע הכי משתלם כששני הזוגות קרובים במחיר. מי שבוחר למשל זוג של ADIZERO PACER ולצדו VL COURT 3.0, ישלם 599.90 שקלים ויחסוך כ-430 שקלים. השילוב עובד גם בין מבוגרים לילדים, כך שאפשר לסגור באותה קנייה גם את הזוג של הילדים לחורף.
התנאים שכדאי לבדוק לפני
חברות במועדון: המבצע תקף רק לחברי מועדון הלקוחות של הרשת ולמי שמצטרף אליו בקופה.
הסניפים: המבצע תקף בסניפי המשביר בלבד, למעט סניפי העודפים, ובכפוף לתנאי הרשת.
היבואן: ברשת מדגישים כי מדובר בייבוא רשמי ולא בייבוא מקביל, נתון שמשפיע בעיקר על האחריות ועל אפשרויות ההחלפה.

