ארבעה לוקים, ערב אחד: שירה גוטמן עושה הוט-קוטור

תצוגת הגמר הראשונה של החוג לעיצוב אופנה באוניברסיטת חיפה התקיימה בקמפוס ההר, כשעל המסלול הוצגו קולקציות שעסקו בזהות, מלחמה, אהבה וזיכרון - ושירה גוטמן הובילה את הערב בארבעה לוקים שעיצבו הסטודנטים

תצוגת הבוגרים של החוג לאופנה של אוניברסיטת בהנחיית שירה גוטמן . צילום: יוסי קרסו

תצוגת הגמר של החוג לעיצוב אופנה באוניברסיטת חיפה התקיימה אמש לראשונה בקמפוס האוניברסיטה, והציגה את עבודותיהם של 25 בוגרות ובוגרי המחזור. על המסלול עלו קולקציות שנולדו מתוך סיפורים אישיים של אהבה, אובדן, הגירה, מורשת ואמונה, לצד עבודות יד מוקפדות, רקמות, סריגה ופיתוחי טקסטיל חדשניים.

יפעת מנדבי, עבודת גמר. תצוגת אופנה של החוג לאופנה של אוניברסיטת חיפה, צילום: יוסי קרסו

את הערב הנחתה שירה גוטמן, שהחליפה לא פחות מארבעה לוקים, כולם בעיצוב הסטודנטים של בית הספר לעיצוב, והעניקה במה נוצצת לדור הבא של מעצבי האופנה הישראלים.

תצוגת הבוגרים של החוג לאופנה של אוניברסיטת בהנחיית שירה גוטמן / צילום: יובל בינמו

תצוגת הבוגרים של החוג לאופנה של אוניברסיטת בהנחיית שירה גוטמן / צילום: יובל בינמו

תצוגת הבוגרים של החוג לאופנה של אוניברסיטת בהנחיית שירה גוטמן / צילום: יובל בינמו

האירוע סימן גם ציון דרך משמעותי עבור אוניברסיטת חיפה: זו הייתה תצוגת הגמר הראשונה מאז מיזוג האקדמיה לעיצוב ויצ"ו עם האוניברסיטה, כשהחוג לעיצוב אופנה הוא היחיד בישראל שמעניק תואר אוניברסיטאי בתחום.

דניא חביש, עבודת גמר, תצוגת אופנה של החוג לאופנה של אוניברסיטת חיפה / צילום: יוסי קרסו 

כריסטינה בזאן, עבודת גמר. תצוגת אופנה של החוג לאופנה של אוניברסיטת חיפה / צילום: יוסי קרסו 

בין האורחים באירוע היו ראש עיריית חיפה יונה יהב, נשיא האוניברסיטה פרופ' גור אלראי, דיקנית בית הספר לעיצוב פרופ' לאה פרץ וראש החוג ד"ר רחל גץ-סלומון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר