מותג האופנה הישראלי MISS NORI ממשיך להתרחב - והפעם מחוץ למסך. אחרי שצבר קהל לקוחות נאמן ברשת והצלחה בפופ־אפים קודמים, המותג פותח פופ־אפ חדש בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה, בהשקעה של כ־350 אלף שקלים.
הפופ־אפ החדש ייפתח ב־20 במאי ויפעל למשך כחצי שנה, כשהוא צפוי להביא לקהל המקומי חוויית שופינג עדכנית, טרנדית ונגישה במיוחד.
במקום יוצעו קולקציות חדשות לנשים עם מגוון רחב של פריטים - החל מחולצות וגופיות בייסיק מדויקות, דרך ג'ינסים וחולצות מכופתרות ועד חליפות, שמלות, בגדי חוף ופריטי קרושה המזוהים עם המותג.

מיס נורי בפופ בעופר הקניון הגדול / צילום: בר שריר
אבל לא רק נשים ייהנו מהמהלך החדש: הפופ־אפ יכלול גם קולקציות לגברים עם פריטי בייסיק לצד פריטים מחויטים וחגיגיים, וגם קולקציית ילדים עדכנית, נוחה ומלאת סטייל.

קולקציה לנשים ולגברים. מיס נורי / צילום: בר שריר
אחד הדברים הבולטים במהלך הוא טווח המחירים הנגיש: החל מ־59 שקלים לפריט ועד 219 שקלים, עם טווח מידות רחב של XS–3XL.
מותג האופנה MISS NORI הוקם בשנת 2014 על ידי אלינור ברוך יושע, וכעת עושה צעד נוסף בדרך להפוך ממותג אונליין אהוב לשחקן בולט גם בזירת הקמעונאות הפיזית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו