"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לכבוד הוולנטיינס: עדי הימלבלוי הורסת בבגד ים אדום

הכוכבת העלתה סרטון לחשבון האינסטגרם שלה, בו הציגה "מדים" למועד הרומנטי שיצויין מחר ברחבי העולם

,עודכן
0השמעה
עדי הימלבלוי. צילום: אינסטגרם

העולם יציין מחר (שבת) את הוולנטיינס, יום שכולו אהבה, מחוות רומנטיות וזרי פרחים. אלא אם אתם עדי הימלבלוי, שיודעת שמספיק פריט סקסי אחד במלתחה, בטח בתקופה בה נראה שכולם נופשים, כדי להפוך כל יום לחגיגה.

הכוכבת העלתה לחשבון האינסטגרם שלה סרטון, בו היא לובשת בגד ים שלם בצבע אדום מושלם של חברת "בוניטה דה מאס". בשורת הכיתוב, הוסיפה הימבלבלוי "אם לוולנטיינס היה קוד לבוש". ובכן, נראה לנו שאחד כזה הומצא ממש כרגע.

View this post on Instagram

A post shared by Adi Himelbloy (@adihimelbloy)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר