"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שושנים ומהפכה: 5 פריטים לסופ"ש

אצל המעצבת רעות הראל מצאנו סט טרנינג בהדפס שעושה לנו רוקנ'קול, במותג SACK'S הולכים על טרנד המכללות וגם מכנסי טרנינג שלגמרי נראים מחוייטים • חמישה פריטים לסופ"ש של בית

0השמעה
סט של רעות הראל , דקלה שי
סט של רעות הראל. צילום: דקלה שי

מזג האוויר הקריר והלחץ מסיבוב שני מול איראן עושה לנו חשק להישאר בבית, אבל לא לוותר על הסטייל. בחרנו חמישה פריטים שהם לגמרי הולכים טוב גם בפנים וגם בחוץ לסיבוב של שמש.

מעצבת האופנה רעות הראל משלב בעיצוביה פרינטים שהם הכי רוקנ'רול. הסט החדש בגוון בורדו בשילוב השושנים לגמרי עושה לנו את זה.

Roses and Revolution. מחיר חליפה: 778 שקלים / צילום: דקלה שי. להשיג באתר המותג www.reutharel.com

במותג האופנה SACK'S השיקו ממש לאחרונה את Health Club קולקציה עכשווית שמביאה פרשנות מודרנית לעולמות הוולנס, הקהילה והסטייל האורבני. כחלק מהקולקציה מצאנו את הסט הזה בגוון כחול עמוק.

SACK'S. מחיר קפוצ'ון 698 שקלים, מחיר מכנסיים 648 שקלים / צילום: אסף ליברפרוינד

ב-H&M דגמנו מכנסי ג'רזי בגזרת בארל הטרנדי שלגמרי נראים כמו מכנסיים מחוייטים לכל דבר. במחיר של 99 שקלים.

טרנינג H&M / יח"צ

אתא, כמו תמיד, עושים טרנינגים מעולים לעונת החורף, מהסוג שאפשר לכבס וללבוש בלי להפסיק. מחיר מכנסיים 360 שקלים מחיר סווטשירט 450 שקלים.

סט אפור של אתא. מחיר מכנסיים: 360 שקלים, מחיר הודי: 270 שקלים

ונסיים עם סט סרוג של הודיס שנותן מראה יותר מוקפד לטרנינג המסורתי.

סט סרוג של הודיס. מחיר מכנסיים: 79.90 שקלים, מחיר טופ: 79.90 שקלים / צילום: שלו אריאל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר