"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתו הטרנסג'נדרית של אילון מאסק זוכה לתמיכה מריהאנה

הדוגמנית והבת המנוכרת של המיליארדר מככבת בקמפיין החדש של Savage X Fenty, מותג האופנה של כוכבת הפופ • וילסון הפכה בשנה האחרונה לאחת הדוגמניות המבטיחות בתעשיית האופנה, וכיכבה על שער "טין ווג" לצד תצוגות אופנה וקמפיינים

, עודכן
0השמעה
ריהאנה בקמפיין של סוואג' X פנטי. צילום: אינסטגרם

בתו המנוכרת של אילון מאסק, ויויאן וילסון, זוכה לאישור הרשמי של ריהאנה ומככבת בקמפיין יום האהבה הלוהט של מותג האופנה שלה סוואג' אקס פנטי לשנת 2026. באופן אירוני, וילסון משתתפת בקמפיין הוולנטיינס - חג שכולו אהבה, כשהשנאה והריחוק בינה לבין אביה רק הולכים ומתעצמים.

המותג של הזמרת המצליחה חשף את קולקציית "אהבה כל כך פראית: שיר מודרני לאפרודיטה", בה ריהאנה מגלמת את אלת האהבה היוונית בעצמה, חמישה חודשים בלבד אחרי שילדה את בתה רוקי, אחות קטנה לריוט בן השנתיים ורזא בן השלוש.

ויויאן וילסון (מימין), לצד שתי דוגמניות נוספות / אינסטגרם

לצידה מככבת כאמור וילסון בת ה-21 בלבוש תחרה ופרחים רומנטיים, יחד עם השחקנית לובי סימון בת ה-27, השחקן מייקל קופר ג'וניור והדוגמנית אמה ארלטה. הפוסטים באינסטגרם של המותג הכריזו כי "אפרודיטה נכנסת לצ'אט" ו"אפרודיטה מגיעה - עונת האהבה נטענת".

הקולקציה הסקסית כוללת חלוקי פרחים, סטים מתחרה ומכנסי בוקסר מעוטרים שלדברי המותג "מפתים, מושכים ומספקים", במחירים שנעים מ-22.95 דולר עד 94.95 דולר ובמידות מגוונות. החזיות מגיעות ממידה 30 עד מידה 46 בהיקף, ו-A עד H בקאפ. פריטי לבוש אחרים מגיעים במידות שנעות מ-XS עד 4XL.

ריהאנה בקמפיין החדש / אינסטגרם

וילסון בונה קריירה מהירה ומבטיחה כדוגמנית טרנסג'נדרית. היא כיכבה על שער Teen Vogue במרץ 2025, ערכה את הבכורה שלה על המסלול בשבוע האופנה בניו יורק בספטמבר האחרון בתצוגה של המעצב אלכסיס ביטאר כשהיא לבושה בשמלת פאייטים אדומה, ובמאי הופיעה בקמפיין ראשון למותג ווילדפאנג בקמפיין מיוחד לחודש הגאווה עם חולצת טי בעיצובה שכתבה עליה "הקיום לא אמור להיות מהפכני". ביום שלישי האחרון חגגה מיליון עוקבים באינסטגרם וקראה להם "מיליון אנשים גאים" בסטוריז שלה.

כזכור, וילסון היא אחת מ-14 ילדיו של אילון מאסק והאחות התאומה של אחיה גריפין, שנולדו ב-2004. בשנת 2022, וילסון שינתה את שמה החוקי ואת מגדרה דרך בית המשפט העליון של מחוז לוס אנג'לס לאחר שמלאו לה 18 באותה שנה.

ויויאן ווילסון, בתו של אילון מאסק, צילום: Wildfang

וילסון ומאסק כבר לא בקשר כיום, לאחר שמאסק סירב לקבל את היותה טרנסג'נדרית. בראיון שהעניק לפסיכולוג הקליני הקנדי השמרן ג'ורדן פיטרסון, הוא כינה את ניתוחי ההתאמה המגדרית כ"השחתה ועיקור של ילדים" ונשבע "להשמיד את התרבות הרעה להפליא שמאפשרת ניתוח לשינוי מגדרי".

עוד אמר כי בתו "נהרגה על ידי הנאורות" וכי "צריך לשלוח לכלא אנשים שמקדמים הליכים לשינויי מין". למרות עמדותיו הקיצוניות של אביה, נדמה שוילסון לא מתרגשת וממשיכה בדרך שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר