בלי דרמות, עם סטייל: עומר אדם וסאן מזרחי רשמית

הפרזנטור והפרטנרית החדשה השיקו את חנות הדגל של המותג קאטליה • השמש לגמרי זורחת להם

עומר אדם וסאן מזרחי. צילום: ללא

עומר אדם והפרזנטורית החדשה של מותג משקפי השמש והראייה מבית אופטיקנה, סאן מזרחי, הגיעו הבוקר (ראשון) יחד להשקת חנות הדגל החדשה של קאטליה במתחם ביג פאשן גלילות, ולא פחות חשוב - להשקת נבחרת יוצרות התוכן הראשונה של המותג, "קאטליה סקווד".

כזכור, רק לאחרונה פרסמנו שמזרחי מצטרפת לאדם כפרזנטורית, מהלך שסימן רשמית את סיום עידן יעל שלביה, שגם התייחסה לכך בראיון פתוח וכן, והבהירה שהפרידה נעשתה בטוב ובהבנה הדדית. בלי דרמות, בלי משקעים, ועם הרבה סטייל.

עומר אדם וסאן מזרחי משיקים / יח"צ

"שני הצדדים אהבו את העשייה, אבל שנינו הרגשנו שזו סיטואציה שלא צריך למתוח יותר מדי", סיפרה שלביה ל"היום". לא רצינו להפוך את זה ל'עוד קמפיין של זוג שנפרד'. זה פשוט כבר הרגיש לא נכון. הכול נעשה בדרך הכי מקצועית שיש, דרך הסוכנים".

עומר אדם וסאן מזרחי גוזרים את הסרט / יח"צ

מזרחי, שמבססת את מעמדה כאחת הדוגמניות הישראליות הבולטות בעולם, עושה את המעבר ממסלולי העל של פריז וניו יורק היישר לפרונט המקומי, ומוכיחה שגם בין שאנל לגלילות, השמש לגמרי זורחת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר