"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי השוד: יצירות הלובר הופכות לבגדים אופנתיים

המוזיאון המפורסם בפריז משתף פעולה עם מעצבת האופנה אגנס בי, ומשיק קולקציית אופנה בהשראת יצירות המוזיאון • מרבית ההשראה נלקחה מהאמן קלוד לורן, שבעקבותיו נוצרו 17 פריטי לבוש אמנותיים

,עודכן
0השמעה
הקולקציה החדשה של אגנס בי ומוזיאון הלובר. צילום: באדיבות המותג

מוזיאון הלוברממשיך לקשור קשרים עם עולם האופנה. המוזיאון המוכר בעולם הוציא קולקציית קפסולה במהדורה מוגבלת, הנושאת את השם J'kiffe le Louvre, בשיתוף המעצבת אגנס טרובל, מייסדת בית האופנה Agnès b.

הקולקציה כוללת 17 פריטים עליהם מתנוססות היצירות של המוזיאון, אותן המעצבת הפכה לפריטי לבוש ייחודיים. "ביקשנו לתרגם את היצירות לבגדים ולהעניק להן תנועה. ההדפסים הופכים להזמנה להתבוננות עבור המעצבת, שגילתה את מוזיאון הלובר כשהייתה בת 11", הסביר המותג בהצהרה.

שמלה של אגנס בי בשיתוף הפעולה עם הלובר / באדיבות המותג

לאחר סקירה של מאות יצירות אמנות בחיפוש אחר השראה לקולקציה שלה, בחרה המעצבת בעיקר בעבודות של האמן קלוד לורן, המשלבות גוונים רכים של צהוב וכתום, ושילבה אותן בקרדיגנים, צעיפים, חולצות טי וגופיות.

גם לגברים. הקולקציה של מוזיאון הלובר / באדיבות המותג

אגנס טרובל, שהקימה את בית האופנה Agnes B המציג באופן קבוע במהלך שבוע האופנה בפריז, למדה ב-Ecole du Louvre, מכללת האמנות של הלובר לפני שהקימה את המותג בשנת 1975.

הפרטים הקטנים בקולקציה / באדיבות המותג

מותג האופנה שלה מאופיין בסגנון פשוט, אלגנטי וקז'ואלי, עם ראייה אמנותית ברורה וטווח רחב של מוצרים, מביגוד ועד לבשמים ונעליים. כיום, למותג יש כ-250 נקודות מכירה בכל העולם.

הצעד הנוכחי מגיע לאחר השוד המתוקשר במוזיאון הלובר, במסגרתו ארבעה גנבים, לבושים בווסטים זוהרים של פועלי בניין, הגיעו במשאית עם מנוף שחנתה מול חזית הבניין שפונה לנהר הסיין. שניים מהם עלו במנוף לקומה הראשונה, פרצו את החלון עם מסורי דיסק ונכנסו לגלריית אפולו - האולם המוזהב שבו מוצגים תכשיטים של משפחות המלוכה הצרפתיות.

חצאית בהשראת קלוד לורן / באדיבות המותג

בין התכשיטים שנגנבו: סיכת קשת גדולה של הקיסרית אוז'ני, שרשרת ספיר ועגיל בודד של המלכות מריה אמליה והורטנס, ושרשרת וזוג עגילי ברקת של הקיסרית מארי לואיז - מתנת חתונה מנפוליאון בונפרטה.

המוזיאון הפריזאי גם ערך השנה את תערוכת האופנה הראשונה שלו בתחילת השנה עם אירוע פתיחה ייחודי בשם "Le Grand Dîner du Louvre", ארוחת ערב שנערכה כחלק משבוע האופנה בפריז כדי לגייס כספים לפעילויות המוזיאון - בדומה לערב המט גאלה הנחשק שמגייס כספים למוזיאון המטרופוליטן בניו יורק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר