"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מה קרה כשדביר בנדק הפך לפרפר?
בגופיית סבא ומחושים כחולים, דביר בנדק עלה לראשונה על המסלול בתצוגה של המעצבת ירדן חנוכה - שהייתה צבעונית ומלאת רגש וחיברה בין אופנה, נוסטלגיה וזיכרון משפחתי
על המסלול: דביר בנדק בלוק הפרפר. צילום: קוקו

מה קרה כשדביר בנדק הפך לפרפר?

בגופיית סבא ומחושים כחולים, דביר בנדק עלה לראשונה על המסלול בתצוגה של המעצבת ירדן חנוכה - שהייתה צבעונית ומלאת רגש וחיברה בין אופנה, נוסטלגיה וזיכרון משפחתי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

דביר בנדק צעד היום (חמישי) לראשונה אי פעם על המסלול, בתצוגת האופנה של המותג JOR-D בעיצובה של מעצבת האופנה ירדן חנוכה.

בנדק לבש גופיית סבא שמעליה הונחה חולצה מכופתרת ירוקה בהדפס משבצות ובשילוב אבני סברובסקי, הנושאת את הלוגו ״חנוכה״ - אלמנט משמעותי בקולקציה, שנוצרהבהשראתאביה המנוח של המעצבת והחנות המיתולוגית שהייתה לו בטבריה.

הקולקצייה נוצרה בהשראת אביה המנוח של המעצבת,צילום: דור גבאי

בנדק לבש גם מכנסי ג׳ינס כחולים ונעלי בלנסטון, שהמוטיב המעניין ביותר בלוק היה כיסוי הראש הכחול שכלל מחושים - כחלק מאלמנט הפרפרים שליווה את התצוגה כולה.

במהלך התצוגה, כל הדוגמנים חבשו את כיסוי הפנים הייחודי, כשלחלקם אף הוצמדו מחושי ענק אקסטרווגנטיים ופיסוליים.

תצוגת האופנה שהתקיימה במסגרת שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב 2025, כללה 30 לוקים המסודרים בארבעה חלקים שונים, כשכל חלק מסמל תקופה אחרת בחיים ובמסגרתו הוצגה קבוצה נפרדת של מערכות לבוש.

דביר בנדק על המסלול בשבוע האופנה / דור גבאי

החלק הראשון הציג את תקופת הילדות הפשוטה והשורשית, השני גילם את גילוי השפע והזהות האישית, השלישי סימל את הסחרור מהשפע ומהעולמות החומריים, והרביעי הציג את סוף החיים, כשהאדם עוזב את העולם חסר כל, רק עם החוויות שצבר והאש הפנימית.

מחווה עבור אבא,צילום: קוקו

"הוא היה ועדיין הרוח בגבי", סיפרה חנוכה בראיון מקדים ל״ישראל היום״ על אביה. "הוא היה סופר טברייני והתגאה במי שהוא. היה לי חשוב לעשות מחווה עבורו. הוא גם היה בתחום האופנה, הייתה לו חנות בשם 'אופנת חנוכה'. זו הייתה חנות ענקית של שלוש קומות. אין אחד שלא זוכר את זה בטבריה".

תצוגה האופנה של JOR-D שילבה את סגנון הסטריט סטייל המזוהה איתה, אך עם טוויסטים חדשים ומרעננים שעוד לא ראינו קודם.

טוויסטים חדשים ומרעננים,צילום: קוקו

לצד גזרות האוברסייז, הקפוצ׳ונים והמכנסיים הרחבים, המעצבת שילבה סגנון ״נוצץ״ יותר בעזרת שיבוץ אבני הסברובסקי על הלוקים ובכך יצרה מראות מופלאים ומורכבים בעלי חיתוכים מעניינים ולא שגרתיים.

התפאורה כללה תמונה של החנות האייקונית של אביה, לצד וידאו ארט של פרפרים הנעים בחלל - כחלק ממוטיב הפרפרים שליווה את כל התצוגה.

הצליחה להפתיע לטובה,צילום: קוקו

הלוק שסגר את התצוגה הצליח להדהד ולהפתיע, כאשר דוגמן בעל ״מחושי ענק״ לבנים עלה על המסלול, כשהוא לובש חליפת שני חלקים לבנה הכוללת חולצה מכופרת משובצת ומכנסיים תואמים. מן החולצה יצא שובל ארוך, שביחד עם זר הפרחים שהחזיק הדוגמן, נתן דימוי של כלה - אך בסגנון הגברי.

הקולקציה של ג׳ורדי לחלוטין הצליחה להפתיע לטובה וליצור מספר רגעים מרגשים ויפים במיוחד, שלא נראו עד כה בשבוע האופנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו