לרגל פתיחת הפופ-אפ הראשון של Pivetti יחד עם Barbiz, מותג הטיפוח של הדוגמנית בר זומר, התקיים אירוע השקה חגיגי בביג פאשן גלילות - חוויה שמשלבת ביוטי וקולינריה תחת הקונספט Make Up & Cake Up.
הפופ-אפ המיוחד מציע עמדות איפור וצילום, סדנאות מתוקות, מארזי חג וקפה עם קינוח לכל רוכשת, ומציג לראשונה את הפודרה הורודה החדשה של Barbiz לצד הקמח האיטלקי של Pivetti.

בר זומר / שוקה כהן
מעבר לתחומי הביוטי והקונדיטוריה, שמנו לב בהשקה בעיקר ללוקים המעניינים של נשות תעשית הבידור והאופנה, שהגיעו לפרגן לפופ-אפ החדש של זומר.
רשימת הסלבריטאיות שהגיעו לפרגן היא ארוכה במיוחד וכוללת את החברות המפורסמות דנה זרמון, מאיה זרמון, נטע אלחמיסטר, ספיר אלחמיסטר, רומי פרנקל, סיון בריק, נוי אייזן, איילת פוגל, דורין דותן, לאה ינאי, אור שפיץ, רותם רביבו, ירדן ויזל, קים אור אזולאי, עמית חן, נוי והדר, ויעל אלקנה.

קים אור אזולאי / שוקה כהן

דנה זרמון / שוקה כהן
קים אור אזולאי הגיעה בסט תואם שכלל טופ וחצאית בסגנון איטלקי וצבעוני, דנה זרמון בחרה בשמלה שחורה קטנה ואילו יעל אלקנה האירה את המקום בכתום בוהק ופסטלי.

יעל אלקנה / שוקה כהן
אור שפיץ הגיעה, איך לא, בשמלת מיני ורודה שגם תאמה את האירוע המתקתק, רומי פרנקל הגיעה בסט ספורטיבי, נטע אלחמיסטר לבשה סט משבצות שחור-לבן וכובע קש גדול, ושופטת "רוקדים עם כוכבים" לאה ינאי הגיעה בגופייה שחורה עם תחרה וג'ינס מחמיא בגזרה רחבה.

אור שפיץ / שוקה כהן

לאה ינאי / שוקה כהן
כלת השמחה בר זומר לבשה חולצה לבנה א-סימטרית, שהבליטה את הבטן ההריונית שלה, יחד עם ג'ינס נופל בגזרה רחבה וסנדלי עקב נמוכים.
באחת התמונות נראית זומר כשהיא לצד בעלה אביב, שהביא לה זר פרחים ענק בצבע ורוד ועוד עציץ סגלגל, שמתאימים בדיוק למיתוג של האירוע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו