הקרדשיאנס לבשו קפוצ'ון עם מגן דוד ענק - שכעת מוצע למכירה

קפוצ'ון בר המצווה הייחודי של מייסון דיסיק, בנה של קורטני קרדשיאן, מוצע למכירה בפלטפורמה יהודית מקוונת בשם "חמסה קלאב" • חגיגות בר המצווה של מייסון התקיימו בדצמבר 2022, וכללו ארוחה אינטימית לצד מסיבה גדולה ומושקעת

קורטני, קלואי, קים וקריס. הקרדשיאנ'ס. צילום: איי.אף.פי.

קפוצ'ון בר המצווה הייחודי של מייסון דיסיק, בנם של קורטני קרדשיאן וסקוט דיסיק, שחולק לאורחים באירוע בר המצווה שלו ב-2022, מוצע כעת למכירה בפלטפורמה היהודית המקוונת "חמסה קלאב". 

הקפוצ'ון המיוחד שנוצר עבור האירוע כולל את הכיתוב (באנגלית) "בר המצווה של מייסון" על הגב, כשבאמצע ישנו מגן דוד ענק. גם בשרוולים ישנם מגני דוד שונים לאורך כל היד ולמטה כתוב "דצמבר 2022".

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎𝗛𝗮𝗺𝘀𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗯‎‏ (@‏‎hamsaclub‎‏)‎‏

בפוסט שפורסם בחשבון האינסטגרם של "חמסה קלאב", הפלטפורמה המקוונת שמקיימת בימים אלו מכירת וינטג' ויד שנייה באתר שלה, נכתב: "קיבלנו את הגביע הקדוש האמיתי! קפוצ'ון לאורחי בר המצווה של מייסון דיסיק עם וייבים של Jewish Chrome Hearts, שחולק באחת מבר המצוות הפרועות ביותר של 2022".

עוד נכתב: "בר המצווה של מייסון עלתה לכותרות ב-TMZ, Page Six, וכמעט בכל צהובון של סלבריטאים. טרוויס בארקר היה על סט הדי ג'יי, כל משפחת קרדשיאן הגיעה, והמסיבה הסתיימה ב-Offsunset בלוס אנג'לס. האורחים עזבו עם קפוצ'ונים בלעדיים כמו זה. תמצאו את הפריט הזה יחד עם פריטי וינטג' נדירים אחרים בדרופ של יום ראשון".

קורטני קרדשיאן ומייסון דיסיק, צילום: מתוך חשבון האינסטגרם kourtneykardash@

כאמור, חגיגות בר המצווה של מייסון התקיימו בדצמבר 2022 והחלו בטקס וארוחה אינטימיים למשפחה וחברים קרובים בלבד, שלוו לאחר מכן במסיבה גדולה ומושקעת במועדון בווסט הוליווד שקושט במוטיבים יהודיים כולל בלונים עם מגן דוד ושלט ענק בכניסה שהכריז על בר המצווה וקידם את עשרות האורחים שהגיעו לחגוג את המאורע המרגש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר