"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוקר ברחבי העולם: מעצב ישראלי זכה בתחרות יוקרתית

מעצב האופנה דולב אלרון זכה במקום הראשון בתחרות Hyères, שהתרחשה במסגרת המהדורה ה-39 של הפסטיבל הבינלאומי לאופנה, צילום ואביזרים • אלרון הוא בוגר המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר, אך כיום מתגורר בסטוקהולם ועובד בבית האופנה Acne Studios

,עודכן
0השמעה
מתוך הקולקציה של דולב אלרון. צילום: אינסטגרם

מעצב האופנה הישראלי דולב אלרון זכה אמש (ראשון) במקום הראשון בתחרות עיצוב האופנה היוקרתית בעולם Hyères, שהתרחשה במסגרת המהדורה ה-39 של הפסטיבל הבינלאומי לאופנה, צילום ואביזרים.

אלרון זכה לסיקור תקשורתי נרחב במגזיני האופנה המובילים - כוללמגזין ווג, שבחר לפרגן לו במספר פלטפורמות וגרסאות שונות של המגזין ברחבי העולם.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue UA (@vogue_ukraine)

View this post on Instagram

A post shared by Dolev Elron (@dolevelron)

אלרון הוא בוגר המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר והשתתף בתחרות עם הקולקציה שעיצב במסגרת פרויקט הגמר שלו בשנקר בשנת 2022.

הקולקציה שזכתה נקראת "Casual Turbulence" והיא מורכבת מפריטים קלאסיים כמו גופיית סבא, ג'ינס, חולצה מכופתרת וז'קט עור, המשלבים בתוכם טוויסטים מעניינים וחדשניים שמשנים את צורתה המקורית של הבגד, כמו למשל חיתוכים חדים ושינויים מעניינים שנעשו בגזרות, בצורות ובתפרים.

View this post on Instagram

A post shared by WWD (@wwd)

View this post on Instagram

A post shared by Dolev Elron (@dolevelron)

ראש חבר השופטים בתחרות היה ניקולה דה פליצ'ה, מנהל הקריאייטיב של בית האופנה הצרפתי Courrèges, שהתרשם מהקולקציה של אלרון.

דולב חי כיום בסטוקהולם ועובד בבית האופנה Acne Studios. למרות שסיים את לימודיו בשנקר לפני יותר משנתיים, קולקציית הגמר שלו הצליחה להדהד ברחבי העולם גם בימים אלו ולהביא גאווה לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר